2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها بیان و راهنمایی ام کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 44 پست

باید یواش یواش براش جا بندازی با صحبت و محبت . از هفته ای یکی دو شب شروع کن تا بتونی کم کم زیادش کنی. حتماً برای اتاق لباس مخصوص و یه تدارکاتی ببین.

به مرور هم به صورت قانون چارچوب دار دربیارش

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دنیا اومدن بچه ها به بچه هاتون یاد بدید که همیشه یه اتاق برا زن و شوهر جدا باشه

من خودم بچه دارم عزیزم ولی تا سه چهار سالگش کنار ما میخوابید الانم یک سالی میشه  اتاق خودش میخوابه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودت مقصری هروقت لازم نیست برای یه هرگریه بغل کنی بچه کل تمرکزت بزاری برای بچه قدیمی هم زمان بع ...

اتفاقن این حرف شمارو مادر بزرگمم میزنه میگه بچه تا گریه کرد بری بغلش کنی لوس و بغلی میشه کل وقتتو میگیره

میگه گریه بچه تا حدودی بچه رو صبور میکنه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
باید یواش یواش براش جا بندازی با صحبت و محبت . از هفته ای یکی دو شب شروع کن تا بتونی کم کم زیادش کنی ...

همه کار می کنم .این مدت که مشغول بچه ها بودم عادت کرده برا بچه ها خیلی وقت می ذاره 

باید یه شرایطی به وجود بیاری که شوهرت چاره ای جز قبول کردن نداشته باشه. مثلا بگو امشب یه سورپرایز دارم نباید بچه ها با ما تو اتاق باشن. بچه ها رو تو اتاق دیگه ای بخوابون. یه لباس خواب جدید برای شوهرت بگیر. یه کاری کن حسابی بهش خوش بگذره. هفته ای یکی دو بار از این برنامه ها بذار. شب های دیگه هم هی بهش تو رخت خواب محبت کن و شیطنت کن طوری که دیگه شوهرت هم احساس کنه اتاقتون محیط مناسبی برای بچه ها نیست. نیاز به وقت گذاشتن و حوصله داره. چیزی که تو چند سال برای شوهرت جا افتاده یه شبه عوض نمیشه پس تسلیم نشو و تلاشتو بکن.

به بچه هات یاد بده برن تو اتاق جدا بخوابن . تا شوهرت تنها شه باهم بخوابین 

خونمون دوبلکس هست اتاقا بالا هست نمیرن بالا می ترسن .شوهرم هم راضی نیست بچه ها تو سالن بخوابن ما تو اتاق