2777
2789
عنوان

لطفا متاهل ها بیان و راهنمایی ام کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 44 پست
اتفاقن این حرف شمارو مادر بزرگمم میزنه میگه بچه تا گریه کرد بری بغلش کنی لوس و بغلی میشه کل وقتتو می ...

من دیدم اخ تجربه کردم بچه خواهرم الانم مدرسه میره گریه میکنه بغل میگیره بهونه میگیره بچه عادت میکنه به بغلت اماباورکنیدبچه هام گاهی اوقات تنهایی لازم دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تبعاتی داره تنها خوابیدن مگه؟ راحتتره ادم که

گاهی اوقات زن و شوهر در طول روز انقدر مشغله دارن که زمان دونفری برای هم نمیذارن. مخصوصا با وجود بچه ها دیگه با شوهرت تنها نمیشی. اون وقت اتاق خواب تنها جاییه که زن و شوهر فرصت تعامل پیدا میکنن. با جدا خوابیدن همون اندک فرصت هم از آدم گرفته میشه و دیگه لازم نیس تبعات این کم شدن تعامل با همسر رو توضیح بدم.

آره می دونم اشتباه کردم حالا می خوام درستش کنم کاش یکی به زن ها یاد می داد 

یادمیدن امااینستاالان بچه داری کردمصیبت که همه روی بیاریم به حیوون میگن یکساعتم نمیشه خوابیدبابچه

اگه پای کسی درمیون نیست توزندگیتون چون مردجماعت کم سردمیشه ازرابطه جنسی سعی کن بالباس خواب و لباسهای شیک وارایش براش دلبری کنی بچه هاتم اماده کن تنظیم کن خوابشون میزون بشه باهم وقت بگذرونیدبیشتر

اشتباهه محض.جدا خوابیدن. بدترش بچه رو کنار خودت خوابوندن. من بچه هام جدا میخوابن پیش نیومده منو همسرم از هم جدا بخوابیم. و وقتی حتی بچه هامونم اصرار دارن یه شب کنار ما باشن سعی میکنیم گولشون بزنیم بریم کنارشون تا بخوابن بعد بیایم سرجامون. کم پیش اومده مگه اینکه بچه مریض باشه بخوابم حواسم بهشون باشه. الانم که یکم بزرگتر شدن. مریض بشن میگم مامان اگه دیدی تب داری بیا مامانو بیادر کن حتما بهت دارو بدم.رابطه خودتون سرد میشه به مرور جدا خوابیدن. یه هفته جداشون کنی برن اتاق خودشون حل میشه من یک و سال نیم پیشم بودن بعدش جدا کردم

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

اینجا همه سن و سالی هست اگه خواسین در خواست بدین

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم