2777
2789
عنوان

ی کاربر دروغگو دیگه پیدا کردم تو نی نی سایت😑😑😑😑 اسکرین میزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8377 بازدید | 289 پست

این برام عجیبه گلم ک فک میکنی تو این سایت همه راستگو آن

باور کن ۵۰ درصد کاربرا  اصلا وجدان ندارن مثل نفس کشیدن دروغ میگن 

۷ ساله اینجام طرف حرف میزنه میفهمم هدفش چیه 

تازگیا مشخصه دقیقا ....چن نفر فقط واسه عادی سازی عضو شدن

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ایشون خودشونم تازه واردن یه مدت پلیس بازی دربیاره از سرش میفته،👻 پی نوشت:ده ساله خواننده خام ...

عجبببب

شما خواننده خاموش بودی تازه عصو شدی بعد از کجا میدونی من مثل شما نبودم؟! 

اون چیشد الکی میگفته اسمشو؟ من چن صفحه خوندم حال نداشتم دیگ

ی جا گفته بود اسمم ای جیکه یه جا مریم الانم کنیز رضا

کاملا مشخصه به خاطر نزدیک بودن ولادت امام رضا دنبال ایجاد بحث مذهبی بوده

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
عجبببب شما خواننده خاموش بودی تازه عصو شدی بعد از کجا میدونی من مثل شما نبودم؟! 

من نمی گم شما مثل من نبودی میگم تازه نفسی حوصله داری،😁

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بخدا من خودم باور نمیکنم اینارو ولی خیلیییی دیدم طرف از زندگی و شوهرش ناامید میشه بخاطر اینا مثل بل ...

قبول دارم حرفتو. از قدیم گفتن اونی که میوفته رو بزار بیوفته مصداق اینجاس دیگه هرچقدرم شفاف سازی بکنی هستن کسایی که مقاومت میکنن. همین بلاگرا خدا امین فردینو خیر بده چن نفر یکی منو اگاه کرد زدم همشونو بلاک کردم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
ی جا گفته بود اسمم ای جیکه یه جا مریم الانم کنیز رضا کاملا مشخصه به خاطر نزدیک بودن ولادت امام رضا ...

خب الان اون ماربر ی هدف بد داشته اگ رسوتش نمیکردین ک به هدفش میرسید

بعد میگن نگو بیکاری حوصله داری

این برام عجیبه گلم ک فک میکنی تو این سایت همه راستگو آن باور کن ۵۰ درصد کاربرا  اصلا وجدان ندا ...

ن فکر نمیکنم همه صادقن

تو دنیا واقعی صادق نیستن چ برسه مجازی

ولی چیزیو ک مطمئنم باید بگم