2777
2789

بچه ها لطفا اگه کاری تو خونه سراغ دارین با گوشی بهم بگید درد دندون دیوونم کرده پر کردن یه دندون ۳.۵۰۰ آخه😭😭😭تورو خداااااا راهنماییم کنید خودم ادیت فیلم و ادیت عکس و ساخت پاورپوینت و ورد بلدم دیگه خسته شدم دندونام داغونه از درد نمیتونم کاری کنم عصبیم همش ۲۲ سالمه😭😭 یه زمین داریم دادیم یه پیمانکار درست کنه سه تا خونه بهمون بده الان ۴ ساله هیچ غلطی نکرده اصلا اصلا ما پولی نداریم که بتونم دندونمو درست کنم تا بمونیم خونه رو بسازه بفروشیم بتونیم دندونامو درست کنم یعنی چندسال قراره این دردو تحمل کنم فقط خدا میدونم🙂

فعلا مفنامیک اسید بخور بهتر میشه 

بعد نگاه تنها کاری میتونی بکنی اینکه یه چی درست کنی بزاری بدی در مغازه ای جایی برات بفروشن وگرنه کار اینترنتی اصلا معلوم نیست بشه نشه

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترشی بفروش سبزی خورشتی ،شبرینی اینا یه سرما کم میخاد یا جایی کار کن

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
فعلا مفنامیک اسید بخور بهتر میشه  بعد نگاه تنها کاری میتونی بکنی اینکه یه چی درست کنی بزاری بد ...

این قرصی که میگی دندونی که نیاز به پر کردنم داره رو خوب میکنه ؟!

این قرصی که میگی دندونی که نیاز به پر کردنم داره رو خوب میکنه ؟!

اره