2777
2789
عنوان

یک‌پیام‌نوری‌بگه‌گیج‌شدم😑

81 بازدید | 10 پست

من‌وقتی‌رفتم‌کتاب‌بخرم‌روانشناسی‌عمومی‌۱‌و۲روبهم‌ااد‌فروشنده

الان‌گیج‌شدم‌برای‌ترم‌یک‌هردوشون‌رو‌بخونم‌یا‌فقط‌یک‌

هرکی‌میدونه‌بگه‌ممنون🙏

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون کتابی که توچارت درسی هست گزارش ۱۰۱میتونی ببینین

البته شایدالان گزارش ۱۰۱برداشته شده باشه ازسایت

یا میتونید ازاستادیاهمکلاسی هابپرسید

بالاخره خودم بهت گفتم😐نخبه
عزيزم فقط يكيش رو بخون

یعنی‌فقط‌یک‌رو‌بخونم‌🙄

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

اون کتابی که توچارت درسی هست گزارش ۱۰۱میتونی ببینین البته شایدالان گزارش ۱۰۱برداشته شده باشه ازسایت ...

ممنون🌸

اسی میشه تاپیک آخرم گزارش بزنی؟لطفا

گزارش زدم‌عزیزم

اره ديگه چون اين ترم فقط روانشناسي عمومي ١ رو برداشتي ديگه،٢رو كه انتخاب نكردي،پس همون ١رو ميخوني

مرسی‌از‌راهنماییت‌عزیزم‌‌😘