2777
2789
عنوان

خانوما کسی آمپول پرولوتون زده؟بیاید توروخدا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 74 پست
از کسی که با سرویکس 21 به آخر بارداری رسونده بشنو این استرسی که تو داری مثل زدن آمپول فشار به خودت م ...

نمیدونی با چه بدبختی باردار شدم

دست خودم نیست

خیلی برام دعا کنید دخترم صحیح و سالم به موقع بیاد بغلم😭

خب چند هفته زایمان کردی؟

قضیع من فرق می‌کنه من تا۳۵هفته با آمپول و شیاف واستراحت رفتم و درنهایت داروی اشتباه دکترم باعث تداخل دارویی شد وجفتم پاره شد الآنم داره بغلم شیرمیخوره استراحت مطلق و پروژصترون بهترینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی دسشوییم نمیرفتی؟ منم تنها جایی ک میرم دسشوییه ک تا پا میشم دلم درد میگیره

دسشویی میرفتم اونم فقط روز وشبی 5 بار بیشتر نمیتونستم ینی حق نداشتم

آره اونجور بلندشدنی درد میگرفت 

چیزی نیس فکنم طبیعی باشه

بلاخره شکم داره ی چن کیلو رو باخودش حمل میکنه دیگه

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

عزیزم فقط یک ساعت و نیمه تزریق کردی و انتظار داری دردات بخوابه؟؟نه اصلا من هرهفته میزدم و بازم درد ...

نه انتظار ندارم بخوابه ولی خب خیلی بیشتر شده دردام از لحظه ای که تزریق کردم احساس کردم حرکات بچه بیشتر شد

آره خوب بود خداروشکر نه دستگاه نرفت وزنش ۲۵۰۰ بود یکم ریز بود فقط آخه من ۷ ماهگی که علائم زایمان ...

منم ۲۸ هفته امپول بتا زدم 

از ۲۶ هفته سرویکسم شد ۲۴

هفته دیگه پنجشنبه نوبت زایمانمه میشم۳۷ هفته و پنج روز چون بیمارستان گفته دستگاه برا بچه ندارن همش نگرانم که خداینکرده نیاز بشه

۳۵ هفته وزنش ۲۵۰۰ بود

دسشویی میرفتم اونم فقط روز وشبی 5 بار بیشتر نمیتونستم ینی حق نداشتم آره اونجور بلندشدنی درد میگر ...

ن بابا برا من هنوز ۳۰۰ گرمه🥲خداروشکر به سلامت گذروندی

برای منم دعا کنید من دخترم و از امام رضا گرفتم

انشاللخ به حق خودش سلامت بیاد بغلم🥲

راستی دکتر به من دو نوع قرص هم داده بود یکیش فکرکنم ایزوکسوپرین بود حتما دکتر خوب برو هرچی لازم با ...

دکترم روشنک احمدپوره خیلی تعریفشو میکنن ولی من کلا به هیچکس اعتماد ندارم میخوام ویزیت آنلاین بگیرم با دکتر مهرنوش امیری

نمیدونی با چه بدبختی باردار شدم دست خودم نیست خیلی برام دعا کنید دخترم صحیح و سالم به موقع بیاد بغ ...

عزیززززم هیچچچچ نگران نباش

اینو از منی بشنو که ۷ ماهگی با درد شدید رفتم زایشگاه ماما گفت خانم بچه داره میاد

با بستری شدن و آمپول و شیاف و قرص تا ۳۶ هفته دخترم رو نگه داشتن و الانم یه دختر ناز گوگولی کنارم خوابیده

فقط دکتر برو و داروهات مصرف کن و استراحت مطلق

همین باعث میشه بچه بمونه

هفته ۳۶ رو که رد کنی خطر رفع شده ست

قضیع من فرق می‌کنه من تا۳۵هفته با آمپول و شیاف واستراحت رفتم و درنهایت داروی اشتباه دکترم باعث تداخل ...

عزیزم🥲خدا حفظش کنه 

ینی میشه دختر منم سال دیگ این موقع تو بغلم شیر بخوره؟

من نمیدونم چرا به دکترا اعتماد ندارم

هر دکتری میرم همینجوریم

چون رفت و آمد برام سخت بود این دکتر و انتخاب کردم

خیلی معروف نیست اما تو نت خیلی خوبشو گفته بودن مطبشم همیشه شلوغه

گفت الان که آمپول زدی ۱۵ روز دیگ یکی دیگ بزن

دکترم روشنک احمدپوره خیلی تعریفشو میکنن ولی من کلا به هیچکس اعتماد ندارم میخوام ویزیت آنلاین بگیرم ب ...

من ویزیت انلاین گرفتم اصلا راضی نبودم به من که تنبلی تخمدان دارم ذخیرم ۱۵ هست گفت داری یائسه میشی و اصلانم وقت نزاشت برای ویزیت تو بارداری دکتری برو که باتجربه باشه و دردسترس و برات وقت بزاره

نمیدونی با چه بدبختی باردار شدم دست خودم نیست خیلی برام دعا کنید دخترم صحیح و سالم به موقع بیاد بغ ...

بدفازی نکن منم با اسپرم داغون همسرم باردار شدم تازه سقط مکرری بودم توی هفته های پایین سه تا سقط داشتم ، سر پسرم هم که اون طوری سرویسکم ادا در آورد فکر نکن فقط خودتی وقتی آدم فکر می‌کنه تنها کسیه که بارداریش با مشکل میگذره بیخودی استرس میگیره و فکر منفی می‌کنه ولی واقعیت اینه مه هزاران نفر قبل تو شرایط شون کپی تو بوده بعداً هم همین خواهند بود

اگر تاپیک های بارداری میزنی و جواب نمیگیری به این معنی نیست که فقط تویی که تجربه شون کردی بچه ت به موقع دنیا میاد یکی بود موقع بارداری پسرم شرایطش از من هم وخیم تر بود علاوه بر کوتاهی سرویکس که مال اون 17 بود انقباض هم داشت ولی اون از منم دیرتر زایمان کرد اون 39 هفته زایمان کرد 

خودتو ننداز توی بدفازی و فلاکت و استرس اوضاع اونقدری که فکر میکنی پیچیده نیست 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85