2777
2789
عنوان

خانوما کسی آمپول پرولوتون زده؟بیاید توروخدا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 74 پست
بله عزیزم من میخواستم بیام پیشش ای وی اف پشیمون شدم نه عزیزم من تهران نیستم

منم دو بار ویزیت آنلاین گرفتم ولی فک میکردم طبیعیه وقت کم میذاره

۲۵۰ تومن هم ویزیت آنلاینشه

عزیزم به محضی که درد داشتی اگه هفته ت از ۳۰ بالاترباشه آمپول بتا میزنن برا رسیدن ریه ها و داروهای د ...

من الان ۳۶ هفته و چهار روزم عزیزم هفته دیگه پنجشنه زایمانمه

منم همینجوری با پرولوتون وشیاف و ایزوپرین نگه داشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان ۳۶ هفته و چهار روزم عزیزم هفته دیگه پنجشنه زایمانمه منم همینجوری با پرولوتون وشیاف و ایزوپر ...

خوش به حالت راحت میشی کی میشه منم شهریور بیاد و انشالله به موقع زایمان کنم

خوش به حالت راحت میشی کی میشه منم شهریور بیاد و انشالله به موقع زایمان کنم

عزیزم منم روزای سختی داشتم چه باردار شدنم چه تو بارداری ک همش استراحت مطلق بودم و برا دستشویی پاشدم هرروز نگران از دست دادنش بودم درکت میکنم اما توکل به خدا کن ختم به خیر میشه مطمعنم

من زدم الانم تقریبا 38 هفتم بازم درد دارم وهنوز زایمان نکردم حتما منظم بزن امپولو خیلی خوبه مندهانه رحمم ضخامتش کم بود جفتتم پایین درد داشتم و لکه که خداروشکر با امپول وشیافت گذروندم

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه
خب چیکار کنم الان ،گف پرولوتون بزن زدم گف امشب و ۱۵ روز دیگ بزن

عزیز تایم زدن آمپول ها بستگی به شدت و وضعیت درد داره

مثلا من ۳ روز بیمارستان بستری بودم هرروز پروژسترون برام تزریق میکردن

بعدش هم دکتر گفت هفتگی ادامه بده

اگه دردها خیلی شدید باشه فاصله ی بین تزریق ها کمتره..دیگه بستگی به وضعیتت و نظر پزشکت داره

عزیز تایم زدن آمپول ها بستگی به شدت و وضعیت درد داره مثلا من ۳ روز بیمارستان بستری بودم هرروز پروژس ...

علاوه بر تزریق آمپول،روزانه دوتا شیاف و دونمونه قرص هم مصرف میکردم که اسم یکیش ایزوپرین بود

او یکی رو یادم نیست

اگه همه ی موارد رو رعایت کنی هیچچچچچ مشکلی برات پیش نمیاد

خواهرم با آمپول و شیاف گذروند تا ۳۹ هفته که سزارین شد

رعایت کنی حله

استرس هم اصلا نداشته باش..فقط رعایت موارد و تمام

ایشااله گل دخترت رو سالم بعل بگیری

وقتی دنیا بیاد همه ی سختیات یادت میره

تولد امام رضاس انشالله به حق خودش دخترم و صحیح و سالم نگه دره،خواهر خیلی برام دعا کن من خواهر ندارم ...

ان شاالله دخترت صحیح وسالم و سروقت خودش میاد ومیشه همدمت عزیزم❤❤🙏

کامل نباش اما واقعی باش🙃😎

چقدم ک پول میگیره من دکتر دیگه ای نمیشناسم اینم تو اینستا خیلی معروف بود واسه همون

سلام عزیزم شماکاشان هستین تویه تاپیک دیدم اگه کاشانید دکتر زنان خوب میشناسید؟بعدبیمارستان زایشگاه برازیایمان خوبه؟

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
سلام عزیزم شماکاشان هستین تویه تاپیک دیدم اگه کاشانید دکتر زنان خوب میشناسید؟بعدبیمارستان زایشگاه بر ...

من به خاطر شغل همسرم کاشان‌بودم نمیدونم والا نمیشناسم دوستم پیش دکتر هاشمی بود میرفت راضی بود