2777
2789
عنوان

خانوما کسی آمپول پرولوتون زده؟بیاید توروخدا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 74 پست
نگران نباش کنم ازاین دردا داشتم یه بار داغ کرده بودشکمم ازدرد وای نسبت به لکه حساس باش و پیگیری کن

نه خداروشکر لکه ندارم طول سرویکسم هم خوبه اما این درد لعنتی نمیدونم چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم آره ۵۰۰ پیدا کردم نصف زد

اگه خارجیش گیر آوردی عالیه

من خیلی گشتم خارجی پیدا نکردم 

هرهفته همولایف ۲۵۰ میزدم

از ۷ ماهگی میخواستم زایمان کنم همین آمپولا جلوش گرفت تا ۳۶ هفته

هرچند بازم ۳ هفته زود اومد ولی بازم بد نبود

اگه اینا نبودن ۷ ماهگی زایمان کرده بودم

ولی بعدازتزریق بازهم درد و انقباض هست

یعنی بگی کاملا صفرمیشه نمیشه

من الان نگرانم چرا دردم فرقی نکرد حتی بدتر شده حالت عادی درد ندارم وقتی میخوابم یا میخوام بلند شم ...

والا یادم نیس

چون من استراحت مطلقی بودم همیشه ی خدا تو کل این 8 ماه درازکش بود پس اصلا بعدشم از جام تکون نخوردم ک ببینم درد دارم یا ن

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

اگه خارجیش گیر آوردی عالیه من خیلی گشتم خارجی پیدا نکردم  هرهفته همولایف ۲۵۰ میزدم از ۷ ماهگ ...

آخه من چون خیلی هفته ام کمه خیلی نگرانم😭نکنه دکترم تجربش کافی نباشه

من دردم کمتر ک نشد بیشترم شده تقریبا یک ساعت و نیمه تزریق کردم

توروخدا یه چیزی بگید آروم شم دارم از غصه میمیرم

۳۶ هفته دخترت خوب بود دستگاه نرفت؟

آره خوب بود خداروشکر

نه دستگاه نرفت

وزنش ۲۵۰۰ بود یکم ریز بود فقط

آخه من ۷ ماهگی که علائم زایمان داشتم بیمارستان بستری شدم چند روز و آمپول بتا هم زده بودم

والا یادم نیس چون من استراحت مطلقی بودم همیشه ی خدا تو کل این 8 ماه درازکش بود پس اصلا بعدشم از ...

حتی دسشوییم نمیرفتی؟

منم تنها جایی ک میرم دسشوییه ک تا پا میشم دلم درد میگیره

آخه من چون خیلی هفته ام کمه خیلی نگرانم😭نکنه دکترم تجربش کافی نباشه من دردم کمتر ک نشد بیشترم شده ...

عزیزم فقط یک ساعت و نیمه تزریق کردی و انتظار داری دردات بخوابه؟؟نه اصلا

من هرهفته میزدم و بازم درد داشتم

برای اطمینان یه دکتر باتجربه هم برو و نظرش رو بپرس

ضمنا هر۱۲ ساعت حتما شیاف پروژسترون هم بزار

بدون سرکلاژ ۲۱بودی

بدون سرکلاژ و حتی بدون پساری فقط با استراحت مطلق و گذروندن بارداری بدون استرس من وقتی فهمیدم سرویکسم شده 21 توی خیابون بلند بلند گریه  کردم به شدت فشار بهم وارد شد ولی میدونستم باید زود خودمو جمع کنم دیگه تا فردا صبحش روحیه مو برگرداندم و همه تلاشم رو کردم که خنثی بگذرونم 

الان هم سر این یکی بارداری دو تا مارکر توی انومالی مشکل داره روز اول که فهمیدم استرس داشتم الان فقط آگاهم که باید چه اقداماتی انجام بدم براش استرس اضافه به خودم نمی‌دم که بدتر گند بزنم به شرایط فعلی و اوضاع رو بدتر کنم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85