2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم برام یه آهنگ فرستاده😶

| مشاهده متن کامل بحث + 211758 بازدید | 728 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برعکس همه بچه ها که میگن جواب نده  من مخالفم اتفاقا سخت برخورد کن تا خودشو خیس کنه و تکرار نشه ...

بعدا اگه اون دست پیش و بگیره و بگه  واااا مگه چیزی گفتم  یا به خودتم شک داریا

یا اصلا بگه گوشیم دست بجه بوده فرستاده چرا انقدر هول شدی حالا؟؟

اونکه بدتره.

هییچ جوابی نباید بده.حتی استیکر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

برعکس همه بچه ها که میگن جواب نده  من مخالفم اتفاقا سخت برخورد کن تا خودشو خیس کنه و تکرار نشه ...

اخه بجز این آهنگ تو جمع هم خیلی تابلو بازی در میاره بخدا خیلی معذب میشم سنگینی نگاش هی رومه نمیتونم از خجالت سرم بیارم بالا سر سفره اینا نمیتونم راحت غذا بخورم بیارم تنها تو آشپزخونه افتادیم حرفی زد بخاطر همین دلم میخواست بهش بتوپم اما میترسم احساس میکنم هیچی نگم بهتره بلاکم کنم بعدا شوهرم ببینه میگه چیده فلانی بلاک کردی

یکی از مردای فامیل یه سری عیدی یه کارت پول  هدیه داد  دست همسرش ک به من بده بعد اونم به عنوان‌ عیدی بهم داد و به زور قبول کردم و بغلش کردم و تشکر 

بعد  مرده بهم پیام داد ک چرا من بهت عیدی دادم تو میری زنمو بغل میکنی و تشکر میکنی منم از پیامش اسکرین گرفتم و کلی تهدیدش کردم ک اگه یه بار دیگه نزدیکم بشه ابروشو میبرم الان منو میبینه راهشو کج میکنه منم اون مبلغ پولو برا بچه اش هدیه خریدم برگردوندم

یا حسین😱 آهنگ میگه ممنوعه عشق تو ولی تو آخرین پناهمی😕

اوه شت😐

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اینکه تو جمع بهش محل نده بده 

از اونور حرف در میاره ک چرا اینجوری رو میگری 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟