2777
2789
عنوان

شوهر خواهر شوهرم برام یه آهنگ فرستاده😶

| مشاهده متن کامل بحث + 211758 بازدید | 728 پست
وای خودمم ازهمین میترسم  اون آقا داره کرم میریزه آخر سر کاسه و کوسه سر من بشکنه

ببین من گفتم واکنش تشکر بذار چون نمی‌دونم قبلا چجوری با هم ارتباط داشتید یا آهنگه چیه یا اون آقا چند سالشه و...

اگه سنش کمه همون واکنش هم نذار

از تمام چت هم اسکرین بگیر 

دیگه هم پیاماشو باز نکن 

تهش هر چی بشه میگن مشکل از عروسمونه و شوهرت بددل میشه بهت 

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا هیچی ننویسه بهتره  الان فقط منتظره یه حرفی بزنه ک بعدا مدرک بشه براش

دقیقا

واینکه به بعضی از اقایون که مزاحم میشن فحش بدی بیشتر خوششون میاد 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اسی به حرفها کاربرها گوش کن. کاش من اولین باز که شوهر خواهر شوهرم.چراغ سبز نشون داد.اینجا تایپک میز ...

چی کار کردی شما؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

برعکس همه بچه ها که میگن جواب نده 

من مخالفم اتفاقا سخت برخورد کن تا خودشو خیس کنه و تکرار نشه 

چون اگه جواب ندی پیام میذاره 

از یه خط دیگه آهنگ می‌فرسته و ...

بالاخره راهشو باز می‌کنه 

بنویس حد و حدود و حرمت ها رو حفظ کن  این بار چشم پوشی میکنم اما قطعا گزارشت رو در صورت کوچکترین تخطی و اشتباه دیگه به همسرم و خونواده همسرم خواهم داد  و بلاک کن هر وقت هم دیدیش حتی سلام هم بهش نده انگار نمیبینیش اگه حرف زد رو ترش کن و باهاش اصلااا هم کلام نشو بذار تو جمع خیت بشه و حساب کار دستش بیاد 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
وای چند روزی بود فرستاده بود نمیخواستم باز کنم ازاینکه چه واکنشی باید بدم میترسیدم اما فضولی امون ند ...

تو اینجور مواقع چت پاک کن ک وسوسه نشی

دوطرفه پاک نکن ممکنه ب کسی بگ با هم چت میکردیم ولی از ترسش دوطرفه پاک کرده 

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟