2777
2789
عنوان

طلاق با دوتا بچه نظرتون رو میخوام بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 37 پست

بنظر من مشکل شما حل شدنیه برید مشاور 

دوتا دختربچه رو کجا میخوای ببری؟ همینا بزرگ شدن یقه تو میگیرن میگن چرا بدون بابا بزرگمون کردی حسرت پدر به دلمون موند و ..‌ کلا خستگی رو تو تنت میذارن 

🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عضو این کانال ایتا بشو خیلی خانما مثه شما بودن و هستن که حاج آقا درست راهنماییشون می‌کنه و زندکیشون رو نجات میده 

حتما عضو شو تنها مسیر آرامش اسم کانال هست 

طلاق بزار راه حل آخر فعلا سعی کن زندگیت رو نجات بدی عزیزم 

واقعا نمیشه طلاق نگیرید؟ دو تا بچه کوچیک داری، چنین طلاقی اونم با این دلایلی که شما گفتی حتی اگر خونه و ماشین و مهریه رو هم نگه داری باز هم در نهایت به ضرر شما و بچه هات هست، همسرت که بعد از طلاق راحت می‌ره با یه دختر مجرد ازدواج می‌کنه تو می مونی و عمری که باید پای دو تا بچه بگذاری 

در هر صورت، به هیییچ وجه خونه و ماشین و مهریه رو نبخش، حتی اگر شرط آشتی کردنش هم بود باز هم نبخش 

برید پیش مشاور مشکلتون رو حل کنید، این چیزهایی که شما گفتی واقعا دلیل طلاق نیست 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نخونده میگم طلاق با دوتا بچه اونم کوچیک اشتباه محضه  بشین سرخونه زندگیت

دقیقا 

اونم با این دلایل 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

بابت مهریه میتونی سه دونگ خونه رو بگیری. ولی نبخش مهریه رو. حتی اگر با اهرم گرفتن بچه ها بهت فشار آورد بگو بچه هارو نمیخوام چون نمیتونه نگهداره مجبوره بهت بده. ولی اول از همه اگر میتونی درستش کنی، درست کن و به زندگی ادامه بده. طلاق خیلی سخته

الان طلاق بگیری به فرض مهریه هم داد باز می خوای شوهر کنی بعدبچه هات آواره میشن ناپدری ونامادری مسئول بچه هات نیستن تازه آقایی که میاد تو زندگیت به خاطر پول وسس  میاد نه خودت پس عاقل باش برو مشاوره چند تامشاوره فعلا یمدت متلک نگو تا روش درست سخن گفتن رو یاد بگیری

خدایا شکرت

این همه چیز به نامته طلاق میخوای چیکار؟

والا منم حاضرم مهریمو ببخشم تا  ۳ دونگ خونه به نامم کنه 

.کسایی که از تو شرایطشون بدتره بخاطره بچه هاشون میسازن با شوهره .توام بساز هم بخاطر بچه هات .هم با این توضیحاتی که دادی طلاق آخر خطت نیست.مشاوره برید .یا خودت زبونتو خوش کن شوهره رو خر کن ببین چقد به دلت راه میاد 

طلاق نگیر به خاطر بچه ها. 

میتونی شوهرت را تغییر بدی 

مردها زن غرغرو  دوست ندارن

با زبون چرب رامش کن 

متلک نگو.. وضعیت را بدتر میکنه 

همیشه لبخند بزن و بخند 

کمک نمیکنه؟ خودت کارهای خونه را انجام بده 

اگه مدام گله نکنی و مدام غر نزنی. کم کم شوهرت رام میشه. زمان لازمه تا قدر کارهای تو را بفهمه. 

صبور باش. مهربان باش. 

هنوز اول راهی... 

یه چیزی تو بگی. یه چیزی اون بگه.. روابط تیره و تار میشه 

شوهرمنم از مال تو خیلیییییی بدتره ولی من به خاطر بچه هام از خودم گذشتم.

دوستان بچه هایی که دارید ازشون حرف میزنید قطعا واسه من خیلی عزیزن و بدشون رو نمیخوام اما تو این زندگی بیشتر صدمه میبینن

که این تصمیم و گرفتم 

خیلی سخته به جایی برسی که بخوایی بین و بد و بدتر انتخاب کنی 

وقتی من جلوی بچه هام تحقیر میشم و کتک میخورم!!؟؟؟ چیکارکنم 

پس بهتره این ادم از زندگی سه تامون حذف بشه چون اینده دختران هم همینه

دوستان بچه هایی که دارید ازشون حرف میزنید قطعا واسه من خیلی عزیزن و بدشون رو نمیخوام اما تو این زندگ ...

میشه مشکل و حل کرد، هم تو خودت رو تغییر بدی و هم همسرت 

این چیزهایی که گفتی اصلا دلیل درستی برای طلاق نیست