2777
2789
عنوان

طلاق با دوتا بچه نظرتون رو میخوام بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 37 پست

کتک میزنه؟ حتما تو هم با زبونت اذیتش میکنی 

زن با مرد فرق داره 

زن عاقل تره. برای همینه دختر نه سالگی به بلوغ میرسه و پسر پانزده سالگی 

زنها صبور تر هستن. تو را به خدا با حرف ها و متلک ها و نیش و کنایه ها زندگیت را خراب نکن. 

بچسب به زندگیت. 

کارهای خونه و بچه ها که کاری نداره. کمک لازم نیست. 

بزار زندگیت محکم بشه. 

اولش پایه هاش سسته. به همدیگه احترام بزارین. 

با حرف هاتون روابط را خراب تر نکنید. 

صبوری.. مهربانی و از خودگذشتگی داشته باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همینا میگن غلط کردی با همچین ادمی موندی

استارتر، الان عصبانی و دلخور هستی، خسته ای، اغلب خانمهایی که دو تا بچه کوچیک پشت سر هم دارن این خستگی ها و مشکلات رو با همسرشون دارن، 

اینجا اگر خودت دیده باشی سایتی هست که تا یکی میگه با همسر یا پارتنرم مشکل دارم سریع همه میگن طلاق، ولی ببین شما چند تا کاربر بهت گفتن طلاق نگیر، سعی کن به خودت مسلط بشی، چند روز فکرت رو استراحت بده و به هیچی فکر نکن و بعد برو دنبال راه حلهایی کم زندگی چهار نفره تون کنار هم خوب و قشنگ بشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
دوستان عزیزم که گفتن دلایلم موجه نیست چه دلیلی برای طلاق موجهه؟  خیانت؟ کتک و توهین و بی مهر ...

ببین عزیزم، هیچکس نمیگه کتک خوردن عیبی نداره، ولی شما مشکل رو فقط داری از جانب خودت تعریف میکنی، قطعا هم همسرت و هم شما نارضایتی هایی دارید که باعث این موضوع شده، دنبال فهمیدن و برطرف کردن اون نارضایتی ها باشید، طلاق واقعا آخریییییین راه هست، ولی مشکلات شما راه حل داره 

پای دو تا طفل معصوم وسطه، طلاق با دوتا بچه کوچیک تازه شروع مشکلات دیگه هست خصوصا برا خود شما 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
کتک میزنه؟ حتما تو هم با زبونت اذیتش میکنی  زن با مرد فرق داره  زن عاقل تره. برای همینه ...

با احترام من کم تجربه ام

ازشما سوال دارم که 

زنی که حرف حقیقت و غیر مستقیم میزنه( اصلا متلک میندازه)

سزاوار کتکه!!!!!؟؟؟؟؟ اونم جلوی بچه ها

ینی نمیشه با گفتمان حل بشه!؟! 

چرا همیشه زن باید گذشت کنه چون زودتر از مرد بالغ میشه؟ پس چرا زنی که زود به بلوغ میرسه تو جامعه حق و حقوقش یک سوم مرد !؟

هر زندگی و هر همسری یه کاستی ها و نواقصی داره، هیچ زندگی کامل نیست، شما الان افسرده و خسته هستی، کمی استراحت کن و با چندتا آدم عاقل مشورت کن و بعد از ریشه یابی مشکلات دنبال حل کردنشون باش 

با احترام من کم تجربه ام ازشما سوال دارم که  زنی که حرف حقیقت و غیر مستقیم میزنه( اصلا متلک م ...

استارتر جان، دنبال این بحثهای تفاوت جنسیتی و اینا نباش، هیچکس نمیگه مرد حق داره کتک بزنه، ولی همینجور که کتک زدن بده، متلک و کنایه زدن به پدر جلوی بچه ها هم بده 

گاهی وقتها یک جمله حرف اثرش از کتک غیرقابل تحمل تره