2777
2789
عنوان

به جاریم حسادت میکنم

239 بازدید | 24 پست

من 20 ساله ازدواج کردم اونا با اینکه بزرگتر بودن دو سال بعد ما ازدواج کردن. من ادم ارومی هستم اهل دعوا نیستم متاسفانه اهل کل و بحثم نیستم سالها همسرم ازارم داد ولی کوتاه اومدم و سکوت کردم با اینکه خودمم شاغلم درسته همسرم سالها بیکار بود یا بعدش درامد زیادی نداشت دوبارم کلاه سرمون رفت پولمونو بالا کشیدن ولی نتونستیم بعد اینهمه سال خونه بخریم. گاهی میینم گریه میکنم از وضعمون

ولی جاریم ادمیه که از همون اول از اون دو به هم زنا بوده همیشه با خانواده شوهرم دعوا و بحث و قهر داشت بهشون توهین میکرد جوری شده که مادر شوهرم و دختراش از این متنفرن . ادمیه جاریم که هر حرفی به ذهنش و دهن میاد میگه توهین میکنه یبار میخواستن طلاق بگیرن شوهرم وساطت کرد بعدش بلایی سرش اودم ی چشمش نابینا شد. سه سالم هست کلا دعوای شدیدی با خانواده شوهرم کردن و کلا برادر شوهرم با همه قطع رابطه کرد ولی هر روز خونه پدرزنشه. دوتا خونه داره ماشین داره همه رو به اسم زنش کرده هرچی زنش میگه چشم میگه. بارها زنش جلوی ما به شوهرش توهین کرده و اون سکوت. الانم چند روزه کلی طلا خریده و باز یه ماشین خیلی گرون. بهش حسادت میکنم با وجودی که اونچنان ادمیه ولی چقدر شوهرش احترامشو داره همه چی هم بنامش زده اونوقت من

ببخشید با این حرفا ک زدی مشخصه زندگی سگی ای دارن اونا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چون با خانواده شوهرش بده،دلیل نمیشه آدم بدی باشه

اتفاقا خیلیا چون بی سیاست هستن دعواشون میشه اگه بلد باشن با پنبه سر ببرن،همیشه خوبه ی داستان هستن

دمش هم گرم انقد زن بوده که به همه جا رسیده حالا مادرشوهرو میخواد چکار

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ای کاش منم از این عرضه ها داشتم

اونا حتما با هم تلاش کردن

تو میگی خیلی وقتا شوهرت بیکار بوده

یه دس صدا نداره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ببخشید با این حرفا ک زدی مشخصه زندگی سگی ای دارن اونا

یعنی چی زندگی سگی داره؟؟؟ همین ک مستاجر نیست با اسنپ این ور اون ور نمیره خیلیم خوبه 

کلی هم طلا برا پس انداز داره 

چ حرفایی میزنیداااااا 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

اره شوهرش کارمند بانکه

پس راز موقیتشون همینه

کارمندای بانک بهترین وام ها رو برمیدارن

ولی ببین همه چی بنامشه

خو باشه اینا ارث میشه برای وارث

ایشالا شما خود بچه هات ب جایی برسن محتاج ارث نباشن و خدا بهتون بیشتر بده 

ادم هزارتا خونه هم داشته باشه تهش تو ی دونه میتونه زندگی کنه در لحظه

ولی اخلاق خیلی مهمه تو زندگی .ادم بداخلاق بیشتر از بقیه از بد اخلاقیش رنج میبره. شوهرشم ک دو مثقال عزت نفس و غرور نداره، داغونه زندگیشون . 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣