سلام دوستای گلم....پدرم چندسال قبل فوت شده جانباز بودن وحقوق میگرفته..مادرنازنینم هم پارسال فوت شده.....بیچاره از غصه منو وزندکی وشوهر بیشعورم دق کرد..خودم شاغل نیستم....میتونم هم حقوق پدرم هم مادرم روبگیرم...برادروخواهرم ازدواج کردن...وابنکه چقدرطول میکشه تا اینکارانجام بشه؟
آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود!
امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکرکنم فقط حقوق باباتو بتونی بگیری. ولی اگه صوری بخوای طلاق بگیری حواست باشه میان تحقیق میکنن از در و همسایه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
حقوص پدرتونو که قطعا میگیرین فکز نکنم زیاد هم طول بکشه
ولی حقوق مادرتونو نمیدونم
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خانمها یه سوال حقوق یه شخصی اگر فرزندشون در قید حیات نباشه به نوه اشون میرسه؟
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
سلام حقوق پدرتون و حتما میتونید بگیرید حتی اگه ۲۰ سال هم از زمان فوت گذشته باشه ولی حقوق مادر و فک نکنم .چون شما تحت تکفل مادر نبودید ..البته تمامی اینا زمانی اتفاق میفته که شما جدا شده باشید .اگر متاهل باشید تحت هیچ شرایطی به شما حقوقی نمیدن
خانمها یه سوال حقوق یه شخصی اگر فرزندشون در قید حیات نباشه به نوه اشون میرسه؟
ارث به نوه ها نمیرسه اگه پسر فوت کنه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».