2777
2789
عنوان

عجب آدمای بیشعوری پیدا میشه بخدا

197 بازدید | 30 پست

یکی از همکلاسیام برا تولدش همه کلاسم دعوت کرده به جز سه چهار نفر 

والا یادمم نمیاد اختلاف خاصی داشته باشیم 

شما باشین ناراحت نمیشین؟ اگرم دعوت میکرد من شاید نمیرفتم ولی اگرم میرفتم خب کادو میدادم 

این رفتار چه معنی میده؟

چه رفتاری داشته باشم باهاش؟

دلم میخواد بهش پیام بدم بگم ناراحت شدم ولی از یه طرف میگم پررو میشه طرف 🚶🏻‍♀️

درسته خیلی آدم چس کلاسی نیستم ولی اندازه یه سری داغونا هستم خدایی

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید با همه‌ ی اونا دوست بوده و با تو نبوده

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
نع  مهم نی

کل کلاس بودن اخه

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

بی تفاوت یکطوری سرگرم خوشی هات باش که بدونه به هیچ جان نیست 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
شاید با همه‌ ی اونا دوست بوده و با تو نبوده

با همه کلاس که صمیمی نیست که 

با خیلیاشون دوست نبوده

بی تفاوت یکطوری سرگرم خوشی هات باش که بدونه به هیچ جان نیست 

خب ما ک دشمن نیستیم ک 

چه دلیلی داره آدم اینجوری کنه

باشن  واقعا همچین موضوع چرتی اصن اهمیت نداره

چجوری برات مهم نیست؟

ولش کن پیام نده ارزش نداره شخصیتت میاد پایین بعد احساس ترحم میکنه مجبوری دعوتت میکنه

احتمالا ببینمش چند روز دیگه 

اونجام چیزی نگم؟

من با همکلاسیم رابطم خوب بود ،پیام میدادم چت میکردیم و... عروسیش دعوتم نکرد ،بهش تبریک گفتم و اصلا ...

چه تلافی اخه؟

ناراحت نشدی؟🚶🏻‍♀️