2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور بده؟

193 بازدید | 25 پست

میخوام برم مهندسی کامپیوتر شهر دور نمیخوام برم نهایت اطراف شهر خودمون میخوام ببینم اگه دولتی مثلا نشد پیام نور برم خوبه؟یا کلا دور پیام نور و خط بکشم؟ مشاورا میگن اعتبار مدرکشم فرق نداره پیشنهاد خودشونم بود برم پیام نور نزدیکم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشته علوم تربیتی پیام نور میخونم ترم ۵ م خیلیم راضیم ، واسه استخدامی آ. پ اصلا مدرک سراسری و پیام نور و آزاد اعتبارش یکیه...

اتفاقا کار خوبی کردم رفتم پیام نور چون شهر خودمم هزینه م ارزون تره در حالیکه خواهرم پیراپزشکی یه شهر دیگه میخونه بخدا ماهی ۴ تومن براش پول میفرستیم

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭 خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭

من دوره کارشناسی را نمیدونم ولی برای ارشد و بالاتر چون خود دانشجو خود محوره و خودش درس را میخونه با ...

اره خب واقعا اگر نمره بالا بخوان و بخونن خیلی با سوادن و معلومات بالایی دارن اکثرا استادای من کارشناسی پیام نور بودن فوق و دکترا دولتی قبول شدن