2777
2789
عنوان

در رابطه عاطفی پسر چقدر باید هزینه ی طرف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 50 پست

من به عنوان یک دختر اگه با کسی برم تو رابطه انتظار دارم رفتیم بیرون چیزی خوراکی خرید انتظار نداشته باشه من دنگ بدم واقعا زشته ولی من دنبال کادو و پول و شارژ نیستم چون خودم شاغلم و درآمدم خوبه 

بعدشم هول بازی در نیاره 

اگه میخوای با کسی بری تو رابطه همون اول علت و هدف رو مشخص کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حدی ک لازمه دیگه

هزینه دیت ها باید برعهده مرد رابطه باشه

و تو مناسبت ها کادو

برای تازه موندن عشقشون هم میتونه گاهی کادو های کوچیک بی مناسبت بگیره..اگ اینکارو کنه دیگ لازم نیس تو مناسبتها کادوی گرون بخره

و اگه ماشینم نداره و میخاد واقعا جنتلمن باشه خودش باید اسنپ بگیره برا پارتنرش

در همین حدا کافیه به نظرم

به هیچ وجه نباید خرج الکی کنه پول تو جیبی به دختر بده و خریداشو انجام بده و تبدیل شه به عابربانک یا خدمتکارش...

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
من به عنوان یک دختر اگه با کسی برم تو رابطه انتظار دارم رفتیم بیرون چیزی خوراکی خرید انتظار نداشته ب ...

علت و هدف؟؟؟

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
تا حدی ک لازمه دیگه هزینه دیت ها باید برعهده مرد رابطه باشه و تو مناسبت ها کادو برای تازه موندن ع ...

چقدر خندم میگیره ب چنین تامیک هایی چ بسا باحوصله و توضیح کامل هم دادی ...کی گفته کسی ک خرجت میکنه حتما عاشقته ؟و برعکس عشق مقدسه و این چیزا اصلا نماینگر عشق ...عشق های واقعی کم هستن و این روابط فقط دوستی های ساده و ی خوشم امدن های معنولی 

تا حدی ک لازمه دیگه هزینه دیت ها باید برعهده مرد رابطه باشه و تو مناسبت ها کادو برای تازه موندن ع ...

ادم منصفی هستی

پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم