2777
2789
عنوان

خلاصه هیچوقت تو فضای مجازی فحاشی نکنید+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 91 پست
کن همیشه فک میکنم شاید در حد تذکر بهشون بدن  وگرنه خودم 12ساله درگیر یه ادمی هستم توهین و تهدی ...

ن شکایت کن. اگر شکایت کنی میتونی حکم جلبشو بگیری. تو پرونده که عکس هم فرستادم نوشته. عدم حضور جلب است ۵ روز هم وقت میدن 

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )
الکی ؟؟؟؟

الکی چرا

دادگاه که میری طرف میگه تو کلانتری رضایت بده چون حرفت نمیرسه و ارزش نداره و...

ولی رضایت ندی پوستش کندس.

تازه طرف به من گفته بود زندت نمیزارم میکشمت و...

دیگه مادرش انقد خواهش کرد گفتم بیخیالشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تو روبیکا باید فحش داد؟ من چادر سر میکنم وارد روبیکا و ایتا میشم، همش پیامای مودبانه میفرستم. 😂 ...

خیلی جاها قابلیت پیگیری داره مثل همون اینستا ولی کی حال داره بره شکایت😂

اینجا انقدر فحش دادن سر هیچی 

الکی چرا دادگاه که میری طرف میگه تو کلانتری رضایت بده چون حرفت نمیرسه و ارزش نداره و... ولی رضا ...

فکر کردم با استارتر شوخی میکنی 

بعد فکر کردم تو نی نی سایتو میگی عزیزم

فکر کردم با استارتر شوخی میکنی  بعد فکر کردم تو نی نی سایتو میگی عزیزم

ن دیگه. پرونده رو بخون که عکسشو گذاشتم.  طرف اصلا هیچ فامیل و شماره ایی از طرف نداشته.  پلیس فتا پیداش کرده. بله. حکمش قذف هست که خدا تو قرآن گفته ۸۰ ضربه باید شلاق بزنن. 

خیلی جاها قابلیت پیگیری داره مثل همون اینستا ولی کی حال داره بره شکایت😂 اینجا انقدر فحش دادن سر هی ...

من تو اینستا عین سلیطه ها میشم، قشنگ خودمو خالی میکنم😢😂کلا شخصیت مجازیم به خصوص تو اینستاگرام با دنیای واقعی متفاوته. بیرون خجالتی ، مودبم و با حیام😁تو مجازی بی چاک و دهن فقط چرت و پرت میگم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

فحاشی چه مدلی؟ مثلا ایجاد مزاحمت و حرف های ناجور میزنن هم شاملش میشه تو کامنت ها دیدم حتی به خانم ها ...

همه چی شامل میشه. اگر فحاشی عادی باشه. میشه توهین. ۷۴ ضربه شلاق. اگر قذف باشه. ناموسی. ۸۰ ضربه