2777
2789
عنوان

خلاصه هیچوقت تو فضای مجازی فحاشی نکنید+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 91 پست
خواهش میکنم گیانم  خدانکنه  ممنون شکر خدا

❤❤❤

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

امروز که فقط فحشی بود نثار همدیگه میکردن ،کاش یه تایمی این تاپیک میزدید که بیشتر دیده میشد ، برای داشتن ادب و تربیت هم باید زور بالا سر بعضیا باشه

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز که فقط فحشی بود نثار همدیگه میکردن ،کاش یه تایمی این تاپیک میزدید که بیشتر دیده میشد ، برای دا ...

فردا هم میزنم بیشتر دیده بشه.  اره باید ادب بشن. حالا باز نی نی سایت یکم بهتره. روبیکا وضعش فاجعس افتاده دست پسر و دخترای ۱۴ ۱۵ ساله 

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )
خواهش میکنم  اطلاع ندارم هر سوالی داشته باشید میتوانید حتی از پلیس ۱۱۰ هم زنگ بزنید بپرسید من ...

بازم ممنون، مرسی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
خواهش میکنم  اطلاع ندارم هر سوالی داشته باشید میتوانید حتی از پلیس ۱۱۰ هم زنگ بزنید بپرسید من ...

خیلی حالم بد شد رفتم اسکرین شاتامو نگاه کردم خیلی حالم گرفته شد

ی پسره بود سر درس بمن پیام میداد ازم کوچی‌کتر بود منم ج شو میدادم نگفته بود دوس دختر داره ۱۵۰ کیلو بود من اصن چشمی بهش نداشتم ۴ سالم ازم کوچیکتر بود پزشکی بود من پرستاری میخونم.دوس دخترش اومد هرچی از دهنش درمیومد بهم گفت بهم گفت بی خانواده بهم گفت بینزاکت ب دروغ گفت بهم پول قرض دادن درصورتی ک نداده بودن بهم گفت تو پرستاری کجا دوس پسر پزشکی من کجا 

خیلیییی حرفای زشتی زد.فحشم نداد ولی حرفاش قلبمو سوزوند

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
فردا هم میزنم بیشتر دیده بشه.  اره باید ادب بشن. حالا باز نی نی سایت یکم بهتره. روبیکا وضعش فاج ...

جناب یک نکته 

مدیر یک سایت به من فحش داد 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

استاتر جان یه سوال 

میدونم از طریق پیام رسان های داخلی میشه پیگیری و شکایت کرد، چون قبل از اینکه پیامارو خودمون بخونیم به روئیت کارمندان محترم میرسه🤣

پیام‌رسان های خارجی مثل تلگرام چی؟!

اگه طرف صفحه چتو دوطرفه پاک کنه چی؟! بازم میشه شکایت کرد؟!

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...
خیلی حالم بد شد رفتم اسکرین شاتامو نگاه کردم خیلی حالم گرفته شد ی پسره بود سر درس بمن پیام میداد از ...

خدا لعنتش کنه. واقعا.  الان حس میکنم واقعا دوست داری بری شکایت کنی     من خیلی دوست دارم الان یکی بیفته تو دادمم برم شکایت کنم 

استاتر جان یه سوال  میدونم از طریق پیام رسان های داخلی میشه پیگیری و شکایت کرد، چون قبل از این ...

خارجی رو اطلاع ندارم. من از تلگرام و اینستاگرام استفاده نمیکنم. ولی خیلی شده. حتی به خاطره کلیپ های مپتذل. تو اینستا. طرف رو دستگیر کردن. اخبار هم نشون داده 

ممنون اول تاپیکام فک کنم هست درموردش گفتم دیوانم کرده

خوندم اون خودشم گیر هست نمیتونه کاری کنه فقط میتونه ب خانوادت بگه 

فقط مدرک جمع کن دختر اگر اون از تو مدرک داره شماهم صداش ضبط کن اسکرین بگیر فیلم بگیر از پیاماش شمارشم بیوفته تو فیلم 

چقدر استرس و سختی کشیدی عزیزم 

استاتر جان یه سوال  میدونم از طریق پیام رسان های داخلی میشه پیگیری و شکایت کرد، چون قبل از این ...

جانم سوال منم هست 

من آی پی دستم هست ولی واسه خارجه 

مدرک دارید. برو دفتر خدمات قضایی. تا ۱ سال شکایت روش ج میده. 

بله شات دارم 

خارجی رو اطلاع ندارم. من از تلگرام و اینستاگرام استفاده نمیکنم. ولی خیلی شده. حتی به خاطره کلیپ های ...

فکر کنم تلگرام رو نمیشه پیگیری کرد🤦🏻‍♀️

به هرحال ممنون از توضیحات مفید و تاپیک ارزشمندی که زدی.

موفق و موید باشید 🌷♥️

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...
خدا لعنتش کنه. واقعا.  الان حس میکنم واقعا دوست داری بری شکایت کنی      من خیلی ...

پسره هیچ وقت ازم عذرخواهی نکرد گفت دوس دخترم هکم کرده اما بعد یمدت پسره زد بلاکم کرد الانم بلاکم منم بلاکش کردم

اون موقع ک گفت هکم کرده من گفتم ببخشید ک قضاوت کردم