یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تصمیمتان عجولانه هست . فریب ظاهر را خورده آید و تمام فکر و ذهنتان را مشغول کرده است و همه ی کار های مهم زندگی را فراموش کرده و به دنبال مقصود خود به راه افتاده اید هر چند که کمی مردد هستید ولی حاضرید دست به سوی خطر دراز کنید
سر در گم شده اید طلب کمک میکنید انتظار کرم و بخشش دارید در حالی که کسی به شما کمک نمی کند خودتان همت داشته و از علم و دانایی خودتان استفاده کنید. در این راه عنایت خداوند شامل حال شماست و دلتنگیتان بر طرف میشود
فرد تنهایی هستید. تنها کس شما دلتان میباشد. یار و دوستی ندارید.کسی از دردهایتان خبر ندارد. مواظب نامحرمان و حسودان باشین.و راز دلتان را به آنها نگوید که به ضرر خودتان از آنها استفاده میکنند. نذری کرده اید اگر به حاجتتان رسیدید آن را حتما ادا کنید