2777
2789
عنوان

حس لق شدن دندان

189 بازدید | 36 پست

یکی از دندون های فک پایینی دندون جلو 

درد داره و دست میزنم بهش انگار تکون ریزی میخوره خیلی میترسم که بکنه 

تا حالا پیش اومده براتون ؟ انقد میترسم که جرئت ندارم برم دندون پزشکی 

بعد من فک پایینی کلا دندون های تا مرتبی داره رو هم سوارن این دندونمم دقیقا دندونیه که دوتای کنارش روش سوارن و از قبل یکم عقب تر از بقیه دندونام بود الان حس میکنم این عقب بودنش بیشتر شده

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند

جرم گیری کردی دندوناتو؟

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش دندون منم لق شه درد میکنه ولی از دندون پزشک میترسم برم فقط عذاب میکشم

وای نهههه 

من نمی‌دونم واقعا لق شده یا من حس میکنم اینطوریه

از طرفی شنیدم عفونت لثه هم دندون رو لق می‌کنه و با خوب شدن عفونت دندون مث قبل میشه

کلا گیج شدم میترسم برم دندون پزشکی بگه دندونم داره کنده میشه 

آخه دندون جلوعه مستقیم تو چشمه🥲

فعلا سریع برو گلنار فارسی از عطاری بخر یه قاشق بجوشون بعد صاف کن خنک شد باهاش قرقره کن هر قلپ که خوردی ۵ دقیقه تو دهان بچرخون یه هفته هرشب اگر عفونت داشته باشی از بین میره ریشه دندونم سفت میکنه بعدم هر روز یه قاشق پودر سنجد با شیر بخور کلا دندونا و استخونات سفت میشه

اگر گلنار فارسی پیدا نکردی روزی دوبار با خمیر دندونت روغن نارگیل اصل مساوی قاطی کن مسواک بزن تمام مشکلات دندونو از بین میبره

نه  سه تا دندون پر کردم اما جرمگیری انجام ندادم

آها گفتنم شاید انجام دادی چون حس لق شدن بعضیا میگیرن

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

وای نهههه  من نمی‌دونم واقعا لق شده یا من حس میکنم اینطوریه از طرفی شنیدم عفونت لثه هم دندون ...

درک میکنم نگرانیتو کلم منم بودم میترسیدم برا من دندون عقبه انشالله ک چیزی نیس دکتر بری بهتره 

آها گفتنم شاید انجام دادی چون حس لق شدن بعضیا میگیرن

نه 

منه بخت سوخته یا چشمام درد میگیرن چشمام خوب میشن 

سرم کچل میشه

موهام خوب میشن دندونام درد میگیرن

یکی نیس بگه هدایا بکش خلاصم کن چرا تیکه تیکه بلا سرم میاری قربونت برم

درک میکنم نگرانیتو کلم منم بودم میترسیدم برا من دندون عقبه انشالله ک چیزی نیس دکتر بری بهتره 

دندون عقب هم مهمه اما نهایتش اینه که اگر کنده بشه یا  کشیده بشه میشه یه طوری درستش کرد اونقدر در معرض دید نیست

ولی دندون جلو نبودش یهو کل زیبایی رو میگیره می‌برهادم روش نمیشه حرف بزنه خنده که پیشکش 

نه  منه بخت سوخته یا چشمام درد میگیرن چشمام خوب میشن  سرم کچل میشه موهام خوب میشن دندون ...

خدا نکنه عزیزم منم خودم دندونام همزمان درد گرفتن دکتره ... مثل آدم تشخیص نداده

اره دقیقا من همین جوری مثل تو بودم 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

خدا نکنه عزیزم منم خودم دندونام همزمان درد گرفتن دکتره ... مثل آدم تشخیص نداده

استرس امانمو بریده 

امروزم شوهرم گفت بریم دندون پزشکی از ترس اینکه مبادا دکتر بگه دندونم لق شده و می‌کنه و فلان باهاش بحث کردم نرفتم