2777
2789
عنوان

حس لق شدن دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 36 پست
من اگه دندونم بلایی سرش بیاد میرم دزدی ولی درستش میکنم  من هنوز بیست سالمم نشده دارم کور و کچل ...

هعی خوش بحال اونایی ک غصه دندون رو ندارن میدونی چون نامرتب خیلی زود به زود عفونت میکنه با اینکه همیشه مراقبم 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

هعی خوش بحال اونایی ک غصه دندون رو ندارن میدونی چون نامرتب خیلی زود به زود عفونت میکنه با اینکه همیش ...

آره والا 

اگه خدا یکم این فک رو جا دار تر درست میکرد این دندونا اینجوری دعواشون نمیشد سر جا 

کاش دهنم بزرگ بود لب و دهن کوچیک برا چیمه هر بار میپوکه بهم😆

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره والا  اگه خدا یکم این فک رو جا دار تر درست میکرد این دندونا اینجوری دعواشون نمیشد سر جا&nb ...

دقیقا من اعتماد به نفسم اومده پایین اصلا نمیتونم لبخند بزنم ولی از دندون پزشکی رفتن خیلی میترسم خیلی زیاد

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

دقیقا من اعتماد به نفسم اومده پایین اصلا نمیتونم لبخند بزنم ولی از دندون پزشکی رفتن خیلی میترسم خیلی ...

هعیییی حالا کاش لق نشن یا کنده نشن 

کج و کوله بودنشونو میتونم تحمل کنم حداقل می‌دونیم چیزی تو دهنمون هست 

هعیییی حالا کاش لق نشن یا کنده نشن  کج و کوله بودنشونو میتونم تحمل کنم حداقل می‌دونیم چیزی تو ...

اره خیلی بده واقعا خداکنه کنده نشن همین جوری کج قدرشونو میدونیم 🤣🤣

دوستان عزیز اون صد و سی و خورده‌ای نفر که نگاه میکنین جواب بدین اگه تجربه دارین همینطوری فلنگو نبندین در برین 

حتما که نباید تاپیک خیانت و جنگ و دعوا و قوم شوهر باشه بیاین جواب بدین تاپیکو