2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه بدبخت باید درس بخونم اونوقت گوشی دستمه

درکت میکنم منم اینطوری بودم 

بزارش کنار حداقل موقع درس خوندن که دو ساعت بعد نگاه کتاب کردی دوتا کلمه یادت باشه

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
منم درازکشیدم اللمیخوام برم سریال ببینم چقدم گشنمه هیچیم نیست بخورم

منم جو گیر شدم قهوه خوردم الان دهنم مزه زهر مار میده🤣

منم جو گیر شدم قهوه خوردم الان دهنم مزه زهر مار میده🤣

من خیلی قهوه میخورم به تلخیش دیگه عادت کردم اگه اذیتی برودهنتو بااب خالی بشورقرقره کن ویا مسواک بزن روزبونتم بکش دیگه حس نمیکنی تلخی رو🤣🤣🤣

من خیلی قهوه میخورم به تلخیش دیگه عادت کردم اگه اذیتی برودهنتو بااب خالی بشورقرقره کن ویا مسواک بزن ...

نه اذیت نیستم همون لحظه موقع خوردنش تلخ بود و چند ثانیه بعد

منم حدود دو سال پیش زیاد می‌خوردم قهوه عادت داشتم به طعمش ولی الان بعد دوسه سال برام تازگی داشت انگار😁

نه اذیت نیستم همون لحظه موقع خوردنش تلخ بود و چند ثانیه بعد منم حدود دو سال پیش زیاد می‌خوردم قهوه ...

خوبه پس من عاشق قهوه ام همیشه تلخ میخورمش تاحالا قهوه روشیرین نخوردم بایدیبارامتحان کنم 😄

خوبه پس من عاشق قهوه ام همیشه تلخ میخورمش تاحالا قهوه روشیرین نخوردم بایدیبارامتحان کنم 😄

من کافی میکس رو شیرین دوس دارم 

اسپرسو یا بقیه قهوه‌ها تلخشون خوبه تا بیای شیرینش کنی سرد شده و مزه نمیده