صبح بیدار شدیم من و دخترم دیدم اومده پشت در واحدمون میو میو میکنه دخترم زور کرد مامان براش غذا ببریم منم براش شیر ریختم ببرم تو پارکینگ بخوره، اصلا در رو باز کردم میخواست بیاد تو خونه به زور بردم تا پارکینگ شیر رو براش گذاشتم اومدیم بالا، حالا شب شوهرم ریموت زد بیاد تو خونه دخترم میخواست بره پیش باباش در رو باز کرد جیغ کشید ترسید دوباره گربه پشت در بود کلا رنگ بچه پریده بود کلی گریه کرد، از سر شب چند بار در رو باز کردیم میبینیم بازم پشت دره
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
گربه کوچه ما هم همینه الان گوشت خریدم توکوچه داشت رد میشد دیدمش پکر بود یه دفعه منو دید دنبالم اومد ...
از گربه خاله اش نمیترسه باهاش بازی میکنه ولی این با یه حالت حمله به زور میخواد بیاد تو خونه، به خاطر همین ترسید
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
فقط هر کاری میکنی اذیتش نکن خواهشا. میخوای دیگه اون یه لیوان شیر هم نده🙏 چون روزی این بچه ها دست خد ...
وای اصلا ، این چه حرفیه ، من دل این کارا رو ندارم، الان هم اینقدر دلم پیششه که چرا شب بهش چیزی ندادم ، ولی شوهرم میگه اگه بازم بهش غذا بدی دیگه نمیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از گربه خاله اش نمیترسه باهاش بازی میکنه ولی این با یه حالت حمله به زور میخواد بیاد تو خونه، به خاطر ...
خوب بچه حق داره عزیزم ❤️
مراقب دخترت باش اول همیشه شما برو بیرون وقتی هم داری در و باز میکنی بگو این گربه وروجک میخواد بیاد مهمون ما بشه ولی ما برای گربه کوچولو که جا نداریم
جوری صحبت کن که دخترت وحشتزده نشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱