2777
2789
عنوان

از دست این گربه چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 33 پست

گربه وقتی میاد توی مشاعات باید بیرونش کنید وگرنه جا خوش میکنه

چطوری اومده تو؟اون دری که ازش میاد رو ببندید

غذا نداده میاد جا خوش کردن دیگه غذا دادید خوب معلومه می مونه

بیرونش کنید راه اومدنش رو هم ببندید غذا هم نذارید

دوستان حامی حیوانات لطفا به من نتازید این خانم راهکار خواست که گربه پشت درشون نباشه منم راهکار دادم و راهنمایی کردم که نه ایشون اذیت بشه نه اون حیون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه من حیوونا رو بیرون از خونه دوست دارم، خواهرم تو خونه نگه می‌دارد خونش پر موی گربه است

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
آخه من حیوونا رو بیرون از خونه دوست دارم، خواهرم تو خونه نگه می‌دارد خونش پر موی گربه است

بستگی داره آخه چقدر مو بریزه 

گربه‌ی من اونقدر مو نمی‌ریزه 

خودمم بیدار میشم یه جاهایی رو جارو میزنم پنج دقیقه هم نمیشه 

گربه وقتی میاد توی مشاعات باید بیرونش کنید وگرنه جا خوش میکنه چطوری اومده تو؟اون دری که ازش میاد رو ...

پارکینگ بازه دیوارهاش به دیوارهای همسایه‌ها ، بستنی نیست 

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

گربه کوچه ما هم همینه الان گوشت خریدم تو‌کوچه داشت رد میشد دیدمش پکر بود یه دفعه منو دید دنبالم اومد تا جلوی خونه دیگه یه کم بهش دادم 

حیوانات خیلی مظلومن 

دیگه بهش شیر دادین و اون هر کاری کنید نمیفهمه که نباید بیاد 

فقط برای دخترت فیلم و عکس نشون بده که دچار اضطراب نشه.

گربه ما قشنگ دراز کش میکنه خودشو روی پله در ورودی ادم میره بیرون وحشت میکنه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چی میشه باهاش مهربون باشی چه ترسی داره؟ اون هم یه بچه هست فقط یه بچه فرشته کوچولو♥️

عزیزم شما نمی ترسی ولی بعضی ها واقعا می ترسن و اذیت میشن

این خانم هم که قصد اذیتش رو نداره ولی خوب میترسه

چی میشه باهاش مهربون باشی چه ترسی داره؟ اون هم یه بچه هست فقط یه بچه فرشته کوچولو♥️

آخه میترسم دیگه نره ، منم که نمی‌خوام تو خونه راهش بدم ، اونوقت همسایه‌ها نمیگن شما گربه آوردین تو پارکینگ نگهداری کنین

دیوار که آره،ولی چطوری از پارکینگ اومده تو راهروها اون محل رو باید ببندید وگرنه تو پارکینگ که میان

پارکینگ به راه پله راه بازه ماهم طبقه اول

فقط هر کاری میکنی اذیتش نکن خواهشا. میخوای دیگه اون یه لیوان شیر هم نده🙏 چون روزی این بچه ها دست خداست. مثلا یه وقت نکنش تو گونی ببری یه جا رهاش کنی چون اون به اون محل آشنا هست و جای دیگه وحشت میکنه و نمی تونه زندگی کنه. یا مثلا نزنش 🙏 چون کارما پس میدی بدجور. دیدم که میگم

با حیوانات مهربون باش🍀🌱🍃