2777
2789

وزنتون چنده؟ به نظرتون وزنتون به قدتون میاد؟ 🙂

من میخوام وزن اضافه کنم اما میترسم بد بشم چون قدم کوتاهه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶٠ ام خیلی  کوتاهم 

وزنم پنجاهه همش غصه میخورم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

من ۱۵۹وزنم ۶۲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

50 کیلو هستم 

باید روی فرم بدنم کار کنم با بقیش آنچنان مشکل ندارم. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
من ۱۵۴/۵ هستم وزنم زمانی که ۴۸ ۴۹ کیلو بودم خیلی عالی بود

الان تپل تر شدید یعنی؟ 

من دوست دارم خیلی وزن اضافه کنم ولی میترسم بهم نیاد 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
یعنی اگه تپل تر بشی بهتر میشی؟  البته وزنتون مناسبه که

اگه تپل شم خیلییییییی خوب میشم پارسال گین اپ خوردم یکم وزن اضافه کردم خیلی خووووب شدم ولی بعد ک قطع کردم دوباره لاغر شدم

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂