2777
2789
نمیدونم چی بگم ولی الان قرصی اومدن نیاز جنسی به کلی نابود میکنه

چه قرصی😐من اصلا نشنیدم همچین چیزیو

میتونه تعادل هورمون رو بزنه میل کاهش پیدا کنه ک اسیب نابود کننده ای بهت میزنه

ازدواج برای رابطه ی جنسی بزرگترین اشتباهه چون بعد از اینکه ار.ضا بشی میفهمی اشتباه کردی

برای رفع نیاز روش های خیلی بهتری از ازدواج هست

چون اینجا ایرانه.... خیلی از اینایی که مهاجرت میکنن میگن دلیلشون این بوده که از این دخالت ها و قضاوت ...

خانواده ام مذهبین حتی محیطی که توش زندگی میکنم محلمون منظورمه ، اصفهانیم 

ادمای اطرافم خیلی تغییر کردن بروزرسانی شدن ، خیلی چیزا چندسال پیش براشون غیرممکن بوده برا دختراشون آرزو ولی خداراشکر طرز فکراشون تغییر کرده که بعضیاش خوبه بعضیاش بد  

اصل حرف اینه تغییر میکنن ، تغییر میدی 

الان همه گواهینامه دارن 

دخترا ماشین پدراشون دستشونه 

اکثرا دارای حرفه کارن ، بخصوص کارای ارایشگری زنانه 

این یعنی تغییر ، دیگه مردم خودشونم تغییر کردن یا یه ماهی درمورد یکی حرف میزنن بعد یه سوژه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اینجا ایرانه.... خیلی از اینایی که مهاجرت میکنن میگن دلیلشون این بوده که از این دخالت ها و قضاوت ...

بجای اینکه قربانی بشین باهاش بجنگین نه عینکه بخاطر حرف مردم ازدواج کنین و در نهایت با هزارتا بدبختی و خیانت بسازین بعد بیاین تایپک خیانت کرد بهم بزنین

عزت نفس رو بالا ببرین

داشتن رابطه جنسی 

این دلیل خوبی نیست 

ما یه فامیل داریم 

میگه مردا فقط بخاطرع تامین نیاز مال و جنسی بدرد میخورن

و دختراشم به این باورن 

تازه اصا وابسته نیستند من همیشه تعجب میکنم 

من شوهرم نباشه بره مثلاً مسافرت اذیت میشم 

ولی اون میگه کارتمو پر کن برو

من مجردم و مستقل زندگی میکنم

تنها چیزی که می تونه کسی رو به ازدواج ترغیب کنه تامین نیاز عاطفی و جنسیه، که اونم میشه با روابط دیگه تامینشون کرد

تنها حسرتی که میمونه بچه دار شدنه، که البته منطق پشتش نیست و اونم باز یه نیاز احساسی و عاطفیه

و دلیل منطقی ازدواج کردن وارد شدن به یک مرحله جدید از تکامله که تو اون یاد میگیری یک نفر نباشی، یاد می گیری با یک نفر دیگه که متفاوته با تو اما نزدیکترین نفره بهت تعامل کنی. توی همچین موقعیتی از خیلی از منم منم گفتنها و صرفا خودت و آرامش خودتو دیدن دور میشی و این آغاز یک مرحله تکاملیه

بجای اینکه قربانی بشین باهاش بجنگین نه عینکه بخاطر حرف مردم ازدواج کنین و در نهایت با هزارتا بدبختی ...

من نگفتم به خاطر حرف مردم ازدواج کردم یه کاربر دیگه بود.در جواب حرف شما گفتم که تو ایران قضاوت میشن. برای خود من حرف و نظر دیگران مهم نیست همیشه هرجوری دلم خواسته زندگی کردم. مامانم چادریه ولی من خودم حجاب ندارم هبچ وقت مادرم به من نگفت چادر سر کن. همیشه گفت هر طور دوست داری زندگی کن. خداروشکر شوهرمم همیشه میگه خودت تو هر مسئله ای بهترین تصمیم رو میگیری 

این دلیل خوبی نیست  ما یه فامیل داریم  میگه مردا فقط بخاطرع تامین نیاز مال و جنسی بدرد م ...

خب عزیزم راست میگن 

ادم همه امکانات وچیزهایی که تو متاهلی داره تو مجردی هم داره تنها فرق این دوتا همون داشتن رابطس 

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄
خانواده ام مذهبین حتی محیطی که توش زندگی میکنم محلمون منظورمه ، اصفهانیم  ادمای اطرافم خیلی تغ ...

خودمونو غول نزنیم بله الان مردم خیلی تغییر کردن ولی بازهم به قضاوت هاشون ادامه میدن. منم قبول دارم مردم به روز شدن ولی تفکر خیلی ها تو قدیم مونده. همدیگه رو درک نمیکنن خودشونو جای طرف مقابل نمیزارن

من از ازدواج خوشم نمیومد هیچ وقت

همیشه ازدواج رو مانع پیشرفت فردیم می دونستم

با عالم و ادم سر ازدواج نکردن درافتادم

زمان کرونا هم زمان پدر و مادر و برادرم بیمار شدن 

تنهاترین آدم روی زمین بودم اون زمان

دیدم تحصیلات داشته باشی

شغل داشته باشی

پول داشته باشی

یه روز نیاز داری به یکی که کنارت باشه

اون روزایی که تنها و بی کس تو راهرو های بیمارستان ها و درمانگاه دنبال دارو و دکتر خانواده ام بود به این نتیجه رسیدم نیاز دارم

به یه دوست و رفیق که بقیه زندگیم رو کنارش باشم

بنظرم چه دختر چه پسر بهترین خانواده دنیارو هم اگه داشته باشن

بهترین شرایط زندگی مادی رو هم اگه داشته باشن

از یجایی به بعد نیاز دارن به داشتن یکی دیگه غیر از پدر و مادر و خواهر و برادر

35 سالگی ازدواج کردم با یکی که شرایط منو داشت اونم عمری از ازدواج فرار کرده بود

الان که نزدیک 40 سالمونه می گیم کاش وفتی 27 سالمون بود ازدواج کرده بودیم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خانواده ام مذهبین حتی محیطی که توش زندگی میکنم محلمون منظورمه ، اصفهانیم  ادمای اطرافم خیلی تغ ...

من بیشترقومیت ها رو از نزدیک میشناسم چند استان مختلف هم بودم 

با نمام احترامی که برای مردم شریف اصفهان قائلم باید بگم اصفهانیها خیلی زن هاشون رو اذیت میکنن با اینکه خانم هاشون کدبانو ان و مدیریت مالی قوی دارن 

خانواده زن هم از این نظر که خیلی به داماد رسیدگی میکنن جهیزیه آنچنانی و سیسمونی آنچنانی داماد هم هوا برش میداره فکر میکنه خوب .... است

مگه خونه پدرم نیازام تامین نمیشد  هم توجه داشتم  هم دوسم داشتن  هم از نظر رفاه و م ...

جنس محبت همسر فرق داره(پدر مادر مگه تا چند سالگی هستن) اکثریت ما نیاز به جنس مخالف داریم تو زمینه های مختلف از نیاز جنسی گرفته (این برای دختر تامینش راحته خارج از ازدواج) تا نیاز به یه شریک و تکیه گاه تو زندگی(پیدا کردن و نگه داشتن این سخته برای دختر) و خیلی چیزای دیگه