2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت میگی تامین بشم!تامین شدن پیاز عاطفی و مالیه ۹۹٪ خانوما هم برای پول ازدواج میکنن

تامین نیاز می‌تونه یه بغل کردن ساده باشه تا تعریف از دستپختت تا یه نوازش یا همراهی کردنت موقع مشکلات و.....

اون جایی که خانما صرفا برای پول میرن سمت مردا ازدواج نیست فاحشه خونست

تامین نیاز می‌تونه یه بغل کردن ساده باشه تا تعریف از دستپختت تا یه نوازش یا همراهی کردنت موقع مشکلات ...

خوبه که تفکرت اینه

ولی خب توی سایت فهمیدم جز پدرم و مردای خانواده ام و پارتنرم بقیه مردا بی احساس و بیشعور و مردسالارن😐فک نکنم ابراز علاقه و حتی مجبت کنن😐💔

درست نیست  من استقلال فکری و مالی خونه پدرم می‌تونستم داشته باشم  چه اهدافی؟ رشد پیشرفت ...

چرا میشه داشت ولی آدم به کمال و رشد میرسه با ازدواج 

به وحدت میرسه 

و از همه مهم تر آدم با عشقش زیر یه سقف زندگی میکنه چی از این مهم تر 

خودم متاهل هستم بنظرم اینا دلیل ازدواج بوده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اصلا هم اینطور نیست😐چرا باید کسی همچین حرفی بزنه و اینکه چرا اصلا باید بخاطر مجرد یا متاهل بودن قضا ...

هست عزیزم شما گیر ادم های ذات خراب نیفتادی خودمن روز سیزده بدر ام رو زهرمارم کردن بالای ۱۰ بار مهمون امون پرسید چرا ازدواج نمیکنی بعد زن عموم هم اونجا بودمیگفت الان دختر ها رو کسی نمیگیره موندن خونه ویه عالمهدتیکه که من رو توجمع میخواست خراب کنه

ولی زندگی متاهلی اینی که گفتی نیست ، اتفاقا گاهی وقتا تنهاییت بیشتر از مجردی  تنها اومدی و تنه ...

اگر انتخابت آدم درستی باشه

و خودت هم سعی کنی آدم درستی باشی تو رابطه به این هدف دست پیدا می کنی

وگرنه به مشکل می خوری

هست عزیزم شما گیر ادم های ذات خراب نیفتادی خودمن روز سیزده بدر ام رو زهرمارم کردن بالای ۱۰ بار مهمون ...

تو باید میگفتی من هدف های مهمی تو زندگیم دارم و تنها هدفم شوهر کردن نیست!و اینکه دخترا با هر پسریم ازدواج نمیکنن

جواب بده عزیزم نذار اذیتت کنن