2777
2789
عنوان

امروز تو مغازه یه پیر مرد هی دست میزد بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 54 پست

یبارم من میرفتم اموزشگاه 

رفتم از پله ها بالا زنونه بود و مرد حق نداشت بیادیه مردی تو پله ها اومد بالا دست زد به با....سنم وفرار کرد  منم برگشتم فحشش دادم و جیغ و داد کردم افتادم دنبالش تا برسم پایین ساختمون مردا و کسبه ها گرفته بودنش و من میزدمش 😑انقد حالم بد بود اونروز که نگو  لباسمم زننده و باز نبود بلند بودتا مچ پام 😑🥲

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برام پیش اومده   تو شلوغی   منم محکم با ارنج میزنم بهشون    اما روم نمیشه سر ...

من چون پیش فامیل شوهرم بودم اصلا قفل شدم سر همین قفل شدنم دارم خود خوری میکنم

آسمان فࢪصت پࢪواز بݪند است ولی قصّه این است چه اندازه کبوتࢪ باشی..🕊️️

یبار تو پیاده رو شلوغ بود یه پسره قشنگ رون پامو از داخل مثل نیشگون کند اونجا دبیرستانی بودم چقدر خجالت کشیدم خدا لعنت کنه آدمای مریضو

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
یبارم من میرفتم اموزشگاه  رفتم از پله ها بالا زنونه بود و مرد حق نداشت بیادیه مردی تو پله ها ا ...

تو خوب کرذی من چون نتونستم چیزیم بگم هی دارم خودخوری میکنم به سوهرم بگم به نطرت؟ 

نه خب جامعه همینطوره باید مراقب خودت باشس دفاع بلد باشی

من چند بار شده جوون بودن فحش دادم بعد اروم شدم  اینو نتونستم چیزیم بگم به سینمم دست زد خدا شاهده. داشتم میمردم

تو خوب کرذی من چون نتونستم چیزیم بگم هی دارم خودخوری میکنم به سوهرم بگم به نطرت؟ 

نه

این باعث میشه شوهرت فکر کنه نمیتونی از خودت دفاع کنی 

هر وقت بدون شوهرت جایی میری مردا بهت دست میزنن 

این از دید مردا چیز خوبی نیست

غم دیده زاهدان💔😅

نه نگو بعضی مردا جنبه اشو ندارن برمیگردن میگن ببین چیکار کردی ادم بیشتر حرص میخوره

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکر میکردم...

نگوووو

تو به فامیل شوهرت نگفتی که حرف در نیاد بعد به شوهرت بگی اولیش به خودت شک می‌کنه و میگه کرم از خودت بوده

هیچی به هیچچچکس نگو ولی دیگه هم اصلا نرو اونجا