2777
2789
عنوان

بی بی چکککک هالهههه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 43 پست
فداتشم ک 😍😘🌹

دور از جون گلم 💜اولش اصن باورت نمیشه بارداری من ماه نهمم هنوز باورم نشده شکم اصن ندارم هیشکی نمی‌فهمه باردارم موندم چجوری عکس بارداری بگیرم بدون شکم 😂😂😂 بچه رو دستمم بدن باورم نمیشه خیلی حس خوب و عجیبیه 🥰😍😍😍مخصوصا بعد ماه چهارم ک تکونای بچه رو متوجه میشی خیلی کیف میده تو سونوگرافی میبینیش 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیبی چک جوابش زیر ۱۰ دقیقه معتبره باردار باشی زیر ۲ دقیقه دو تا خط صورتی میاد دو ماه پیش خط ...

اهااانننن 

من مشکلم اینه نمیدونم کی حاله انداخته 

میدونم زیر پنج دقیقه پرتش کردم تو سطل 

حالا یکی دیگه فردا میزنم 

ولی کاش مثبت باشه 

چون خودم و همسرم تو ابراییم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیزمممممم .....مثبت شد بلاخره؟؟؟؟

آره دیگه .اونموقع قرص جلو گیری می‌خوردم طبیعی هم جلوگیری داشتم اصن چیزی نمی‌رفت ک باردار بشم خودم توهم میزدم 😂😂😂چندبارم اوق میزدم .ولی اینسری خودم اقدام کردم دفه اول گرفت باورم نمیشد فکر میکردم ۴.۵ماهی باید تو اقدام باشم 

اهااانننن  من مشکلم اینه نمیدونم کی حاله انداخته  میدونم زیر پنج دقیقه پرتش کردم تو سطل& ...

عزیزم 

انشالا شما باردار باشی😍نینی خوشمل سفید تپل مپل

بدیش اینه آدم امیدوار میشه من پریود م شدم نشستم گربه کردم یهو خوشحال شده بودم بعدش اینطوری شد حالم بد شد اصلا

دور از جون گلم 💜اولش اصن باورت نمیشه بارداری من ماه نهمم هنوز باورم نشده شکم اصن ندارم هیشکی نمی‌فه ...

مرسیییییییی 🥹🥹🥹🥹🥹خدا انشا الله قسمت تموم خانومااااا کنه این حس رو تجربه کنن

یه نفر عس تو خانودمون حدودا پونزده ساله تو اقدامه و دوا دکتر 

سر زایمانت برا ایشون و بقیه خانوما خیلی دعا کن 

نمی‌دونم والا واسه ما ک اینطوری بود.حالا باز آزمایش خون دقیق نشون میده 

شما ماه نهمید؟😍عزیزم

سر زایمان برا منم دعا کن انشالا

میگم با شکم حامله میشه برم دانشگاه بنظرت؟

اولاش که مشخص نیست همینطوری میرم

بعدش ک شکمم بزرگ شه چادر می‌پوشم دیگه میشه؟

مرسیییییییی 🥹🥹🥹🥹🥹خدا انشا الله قسمت تموم خانومااااا کنه این حس رو تجربه کنن یه نفر عس تو خانود ...

حتما 💜💜💜

اتفاقا هرسری میام نی نی سایت امضای خانوما رو میبینم ک منتظر بچه ان براشون دعا میکنم و پیش خودم گفتم رفتم بیمارستان اولین دعام موقع زایمان همین باشه 🌹

شما ماه نهمید؟😍عزیزم سر زایمان برا منم دعا کن انشالا میگم با شکم حامله میشه برم دانشگاه بنظرت؟ ا ...

بله عزیزم انشالله اواخر خرداد بدنیا میاد ولی هنوز دکتر تاریخ دقیقشو نگفته واسه زایمان فردا میرم واسم تاریخ بزنه .حتما گلم شما هم دعا کنید انشالله نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد 🤲🙏

آره بابا من تازه میخواستم امروز برم واسه گواهینامه ثبت‌نام کنم 😂😂😂ولی چون سزارینم گفتم بزارم بعد زایمان موقع امتحان دادن شاید بخیه هام خوب نشده باشه .تو بارداریم ک همه کار کردم هیشکی نفهمید اصن باردارم خودم ماه هشتم گفتم فهمیدن حتی مامانم و مادر شوهرم .دانشگاه ک فقط میخوای تو ماشین بشینی و بری و بیای کار سنگینی نیست کلاساتو پشت هم ننداز ک خودت بی حوصله نشی وسط کلاساتو برو نمازخانه دراز بکش نی نی استراحت کنه جلو پیشرفت خودتونو نگیرید نی نی هاتون مادرانی امروزی و قوی می‌خوان 😍😍😍😍😍انشالله ک قدمش مبارک باشه براتون 🥰

بله عزیزم انشالله اواخر خرداد بدنیا میاد ولی هنوز دکتر تاریخ دقیقشو نگفته واسه زایمان فردا میرم واسم ...

عزیزم بسلامتی دنیا بیاد انشالله زایمان خوبی داشته باشی زیبا🩷🩷😍