2777
2789
عنوان

بی بی چکککک هالهههه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 43 پست
قربونت برم...بااین وضع اقتصادی میشه اصلا بچه اورد؟؟؟؟

وضع اقتصادی واسه همه بده بهترم نمیشه .ولی نمیشه ک آرزوی بچه دار شدن رو ب گور ببریم .شاید ۵سال دیگه وضع مالیشون بهتر بشه ولی اونموقع دیگه باردار نسیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشا الله خدا به دل و زبونت نگاه کنه

مال منم کمرنگ افتاد .یخورده گذشت هی پرنگ شد.مال من تقریبا ی ماه گذشته بود دیگه .مال شما زیاد نگذشته واسه همین هاله افتاده .آزمایش خون ک بدی تو اون قشنگ با اطمینان بهت میگن مثبته .ولی نباشی هیچ جوره هاله هم نمیفته حتی سایه هم نمیفته😂

مال منم کمرنگ افتاد .یخورده گذشت هی پرنگ شد.مال من تقریبا ی ماه گذشته بود دیگه .مال شما زیاد نگذشته ...

😂😂😂

ارهههه قبلا امتحان کردم الکی تهوم میزدم که مثلا نکنه با پیشاب باردار بشم بعد بیبی میگرفتم میزدم منفیه منفی بود 

وضع اقتصادی واسه همه بده بهترم نمیشه .ولی نمیشه ک آرزوی بچه دار شدن رو ب گور ببریم .شاید ۵سال دیگه و ...

درسته ولی همش میگم با این مستاجر بودن و گرونی ی بچه بیاد ک نتونم خرجش کنم چی ؟؟ ولییی خیلییی بچه دوسدارم خیلی 

حالا که امضامو دیدی سه تا قل هوالله بخون و نذر ظهور آقا امام زمان کن🌺
😂😂😂 ارهههه قبلا امتحان کردم الکی تهوم میزدم که مثلا نکنه با پیشاب باردار بشم بعد بیبی میگرفتم می ...

منم چندبار اینطوری شدم 😂😂😂نیم ساعت بعدم نگاه میکردم هیچی نبود .تو اقدام نبودم جلوگیری هم داشتم فقط عقب میفتاد شک میکردم 😂😂😂اینسری با اینکه اقدام کردم باورم نمیشد مثبت باشه چون اصن درست حسابی هم نبود اقدامم یبارم بیشتر نبود 😂😂😂😂

ن عزیزم رو خود مقوای بیبی نوشته باید بذارید چند دقه کنار بمونه بعد نتیجه رو ببینید 

عزیزم بیبی چک جوابش زیر ۱۰ دقیقه معتبره

باردار باشی زیر ۲ دقیقه دو تا خط صورتی میاد

دو ماه پیش خط نیوفتاد رفتم دو ساعت بعد نگاش کردم دو خط افتاده بود .فرداش پریود شدم.اون خط تبخیر میگن بهش 

من ۶ ماهه اقدامم قبلشم باردار بودم میدونم