2777
2789

خودش ۳٠ سالشه، کارگره و دیپلم، خدا شاهده پول کتابامم بابام داده

خواهش میکنم بدون دلسوزی جواب بدید. 

شوهرم این حرف رو بخاطر این زد که: 

متولد ۸٠ هستم، ۱۸ اسفند وارد ۲۴ سالگی میشم. 

حقوق خوندم و لیسانسم رو ۲ ساله گرفتم

امروز ۳ مین سالی بود که 🔴ازمون وکالت دادم و قبول نشدم🔴 نه بخاطر اینکه گیج بودم، بلکه اصلا نمیخوندم، می گفتم هنوز ۱ سال وقت هست یهو به خودم میومدم میدیدم وقت تموم شده. 

کل خانواده، دوستان، شوهرم، کارفرهامام و...  همشون میدونن. 

قول شرف به خودم دادم از همین امروز شروغ کنم و بخونم که سال اینده قبول بشم، ولی تا روز اومدن حواب ها و خود اون روز قراره هی بهم بگن چی شد، چطور دادی، چرا قبول نشدی و... 

بنظرتون شروع کنم؟ 

و چطور جوابشون رو بدم؟ 

به کسی نگو قراره باز آزمون بدی و حسابی بخون و آزمون بده خوب که قبول شدی اونوقت بگو سورپرایز 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

ببین هرمردی بود بعد سه سال همینو میگفت 

بشین بخون خودتو ثابت کن

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی اهمیت باش نسبت به واکنش های تحقیر امیزشون

میدونم سخته ولی کنار بیا

بکوب بخون برای ازمون وکالت 

بشی خانم وکیل 

حقوق خوندن تعریفش جداست 

وکالت خوندن بعدش هم جداست؟!

برای پایه یک شدن دیگه؟!

عزیزم من کاری به مسله همسرت ندارم اگر برای ازمون وکالت مجدد خواستی بخونی و ازمون بدی من مثل یه مشاور و پشتیبان درخدمتت هستم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

غذا نپز

مرگ بده بخوره

اگ صداش در اومد

بگو چون اسکل عقب مونده هستم پولای تورو حروم میکنم

بیا خودت بپز ک حروم نشه

خاک بر سر مردایی ک همچین نگاهی به شریک زندگیشون دارن

بعد همین نر اگ قبول شی وکالت، ب حقوق تو چشم داره

کارگر و دیپلمه چیز بدیه مگه؟واقعا هر دفعه به این پی میبرم هر کسی مدرک داره و تحصیل کرده دلیل نمیشه شعور و فهمم داشته باشه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بابا چرا نخونی؟؟ آدم مگه به خاطر حرف مردم مسیرش رو عوض میکنه؟! اونا رو به عنوان مگس هایی ببین که هی تو گوشت ویز ویز میکنن تو باید بتونی وسط این ویز ویز راه خودت رو بری. فردا میری دادگاه کلی آدم باهات مخالفت میکنن حرف بارت میکنن نباید حرف مردم تو رو از مسیرت منحرف کنه. لازم نیست جوابی بدی سکوت کن اینطوری چند بار میگن دیگه نمیگن 

ببین هرمردی بود بعد سه سال همینو میگفت بشین بخون خودتو ثابت کن

نه اینطوری نیست نه هر مردی . خیلی‌ها هستن که همه جوره حمایت میکنن و اصلا دم نمیزنن یکی همسر خودم و همسر دوستم ۶ ساله شد دکترامون و کلییییی خرج کردن ولی یه بارم اعتراض نکردن

بشین از امروز بخون سرگرم کار خونه نشو فقط از سر رفع کردن انجام بده 

اگه اعتراض کرد بگو میخوام ثابت کنم اسکل عقب مونده نیستم بزار بفهمه کسی قبول میشه که فقط بخونه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه اینطوری نیست نه هر مردی . خیلی‌ها هستن که همه جوره حمایت میکنن و اصلا دم نمیزنن یکی همسر خودم و ه ...

عزیزم دکترا فرق میکنه شما تا دکتری خوندیو خودتو ثابت کرده بودی بهش

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``