2777
2789
عنوان

همسایه توهمی بگین چی کنم من با این

125 بازدید | 13 پست

بچه ها من یه همسایه دارم هر روز میاد پیشینه میگه که من چشم سوم دارم امام هارو تو خواب میبینم باهوشند حرف میزنم از آینده خبر دارم باشین ادامه ش هم بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجه ها هر روز میاد یه چیز تعریف میکنه واقعا دیکه ازش میترسم یه روز اومده میگه که من امام زمان تو خوا ...

درو باز نکن

کم کم رابطتو قطع کن

هی بهونه بیار کار دارم بایذ برم بیرون و...که پاشه بره

محل نده

این افراد توهمی رو هرچه زودتر از زندگیتون حذف کنی بهتره

کسی که امام زمان رو ببینه اصلا بازگو نمیکنه

منم یکی از خواهرام همینطور بود تو این مایه ها چرت و پرتی می‌گفت

می‌گفت تو خواب گفتن منو قطعه قطعه میکنن😕😑

راضیش کن بره پیش روانپزشک. همسایه منم فکر میکرد خونه ش جن داره خواهرش بردش روانپزشک دارو خورد جن ها ...

اخه نمیتونم یه بار گفتم پن اعتقاد ندارم آخه چه جور میشه ناراحت شدخودشم میگه این ارثی پدر بزرگم اونم چشم سومش باز بود

اخه نمیتونم یه بار گفتم پن اعتقاد ندارم آخه چه جور میشه ناراحت شدخودشم میگه این ارثی پدر بزرگم اونم ...

دیگه راهش نده خونتون علایم اسکیزوفرنی هست اینا. اگه اشنایی کسی رو داره بگو ببرنش دکتر. یه دفعه ممکنه توهم بزنه شما شیطانی بخواد بلایی سرت بیاره