2777
2789
عنوان

تو زندگی با شوهرتون مشکلی دارین؟

686 بازدید | 62 پست

به جرات میتونم بگم هر مشکلی تو زندگی و هر اختلافی بین زن و شوهر رو میشه خیلی راحت با اقتدار دهی به مرد حل کرد، حتی خیانت مرد!

انلاین شاپ زنونه دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به جرات میگم زیادی اقتدار بدی هوا برش میداره قلدر میشه 😐 دیدم که میگم ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اقتدار دهی به مرد !  یعنی برتر بودن و سلطه داشتن مرد به زن ؟  اصلا درست نیست  به خ ...

زن محبت لازم داره و مرد اقتدار، این قانون هیچوقت از بین نمیره

انلاین شاپ زنونه دارم
منم به جرات میگم زیادی اقتدار بدی هوا برش میداره قلدر میشه 😐 دیدم که میگم ! 

بله گاهی بعضیا مشکل شخصیتی دارن، اینم درست میشه، اقتداردهی درست باید انجام بشه

انلاین شاپ زنونه دارم

اقتدار دهی به مرد دیگه چه صیغه ایه؟؟

اسم مردسالاری جدیداً شده اقتدار دهی به مرد!!

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

زن محبت لازم داره و مرد اقتدار، این قانون هیچوقت از بین نمیره

اقتدار درسته لازمه که داشته باشه  اما شما بعدش داری میگی حتی اگر مرد خیانت کنه 

این دیگه اقتدار نیست سلطه گری هست 

مرد مقتدر باید نقطه مقابل اقتدارش حمایت گر باشه 

اگر نه اقتدار تنها علی رغم اینکه خیانت هم کنه سلطه گری هست 

توی چنین رابطه ای زن نه تنها محبت نمی‌بینه بلکه هر روز قلب و روحش می‌شکنه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
اقتدار درسته لازمه که داشته باشه  اما شما بعدش داری میگی حتی اگر مرد خیانت کنه  این دیگه ...

مردی که اقتدار ببینه خیانت نمیکنه، مردی که خیانت کنه اقتدار ببینه ترک میکنه و به زندگیش برمیگرده 

انلاین شاپ زنونه دارم