2777
2789

پسرای لاشی اولش با قصد ازدواج میان جلو 

زود ابراز علاقه میکنن از هفته اول میگن به دلم نشستی نفسم عزیزم زندگیم 

قوربون صدقه زیاد میرن و زبون چرب و نرمی دارن و در عمل صفر هستن 

زود صمیمی میشن باهات (معمولا با زیاد شوخی کردن و خنداندن شما سعی میکنن حد و مرز هارو از بین ببرن ) 

شوخی ۱۸+ میکنن و پیش زمینه می‌چینن 

و در آخر میرن سر اصل مطلب .... 

این نشونه هارو تو هر پسری دیدی دوتا پا داری دوتا دیگه قرض بگیر فرار کن 

اینم بگم مخالف صد درصد روابط دوستی هستم کسی که آدم حسابی باشه مخفیانه و دزدکی باهات دوست نمیشه میاد جلو و زیر نظر خانواده آشنا میشه باهات اگر قصدش جدی باشه 

فقط میتونم خواهرانه ازتون بخوام با هیچ پسری دوست نشید 

اگرم دوست شدید صمیمی نشید 

اگرم صمیمی شدید نزارید بهتون دست بزنه و رابطه بخاد .. 

اگرم رابطه داشتید و ول کرد و رفت نیاید فاز شکست خورده و قربانی بگیرید 

ما زنا مهارت عجیبی تو خر کردن خودمون داریم لطفا خودتون رو خر نکنید با تشکر 

✨🦋🤍I am valuable

دقیقااا همینن

یه فرمول یکسان هم دارن فکر کنم انقدر از همدیگه نخ میگیرن روشهاشون شبیه همه

من یه چیز دیگه اضافه کنم

اگرم دوست شدین حداقل با پسرای قد بلند و خیلی خوشگل و خفن و پولدار دوست شین ک اگه یه روز کات شد دلتون نسوزه که با یک قدکوتاه مارمولک زشت بی پول بی سواد بودین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقن  ما دخترا بیشتر از روی احساس تصمیم میگیرن

زن ها با گوش عاشق میشن خام چرب زبونی میشن ی عده هم از این احساسات دارن به نفع خودشون استفاده میکنن 

هر پسری ازم چاپلوسی کنه میزنم تو دهنش 

✨🦋🤍I am valuable

پسر لاشی:فک میکنی من مثل بقیه هستم که عکستو پخش کنم خیلی متاسفم برات.

فردای اون روز:اگه نیومدی رابطه داشته باشیم عکست پخش میکنم😕

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

پسر لاشی:فک میکنی من مثل بقیه هستم که عکستو پخش کنم خیلی متاسفم برات. فردای اون روز:اگه نیومدی رابط ...

🤣🤣🤣🤣یکی بمن اینوگفت تاشغلدبابامو فهمید تک تک پیامارو پاک کرد خطشوعوض کرد بدبخت فقط از شهرخارج نشد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
پسر لاشی:فک میکنی من مثل بقیه هستم که عکستو پخش کنم خیلی متاسفم برات. فردای اون روز:اگه نیومدی رابط ...

ببین آدم حسابی اصلا دوست نمیشه باهات 

تورو با خانوادش آشنا میکنه و با پدرت صحبت می‌کنه 

هرکی اومد گفت بیا ی چند وقت دوست باشیم ی درب و داغون و دره پیته و واسه سرگرمی اومده سمتت

✨🦋🤍I am valuable

عالی بود🤌

من ک به هیچ پسری اعتماد ندارم نه ازدواج میکنم و نه تو رابطه میرم

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
دقیقااا همینن یه فرمول یکسان هم دارن فکر کنم انقدر از همدیگه نخ میگیرن روشهاشون شبیه همه من یه چیز ...

واقعا درک نمیکنم دخترایی رو که با پسری که هیچ نسبتی ندارن میخوابن و بهش آنقدر راحت اعتماد می‌کنن

✨🦋🤍I am valuable
ببین آدم حسابی اصلا دوست نمیشه باهات  تورو با خانوادش آشنا میکنه و با پدرت صحبت می‌کنه  ...

ن ربطی نداره اصلا من چهارسال تورابطه بودم تمام اطرافیانم دوست بودن ازدواج کردن یچیز کلی اصلا وجود نداره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
عالی بود🤌 من ک به هیچ پسری اعتماد ندارم نه ازدواج میکنم و نه تو رابطه میرم

من تا با مغز استخوان احساس نکنم عاشق ی مرد شدم تا از صد تا فیلـتر طرفو رد نکنم  باهاش ازدواج نمیکنم 

✨🦋🤍I am valuable
🤣🤣🤣🤣یکی بمن اینوگفت تاشغلدبابامو فهمید تک تک پیامارو پاک کرد خطشوعوض کرد بدبخت فقط از شهرخارج نش ...

😂😂😂😂دانلود یکی از این باباها

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

من تا با مغز استخوان احساس نکنم عاشق ی مرد شدم تا  از صد تا فیلـتر طرفو رد نکنم  باهاش ازد ...

پسرای امروزی تو همون فیلت.ر اول رد میشن

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
ببین آدم حسابی اصلا دوست نمیشه باهات  تورو با خانوادش آشنا میکنه و با پدرت صحبت می‌کنه  ...

مجازی گوه شده ازش متنفرم😑