2777
2789
عنوان

کسی هست حس کنه فیلم دیدن و اهنگ گوش دادن تاثیر منفی روش میزاره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 65 پست
بستگی به فیلم و آهنگ داره ، فیلمای ترسناک و صحنه دار و آهنگای غمگین واقعا تاثیر بدی دارن ولی فیلمای ...

اره منم با فیلمای شاد حالم خوب میشه ولی بازم اگه  زیاده روی کنم افسرده میشم

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این علایم خیلی خوبه  ها به فا🌱ل نیک بگیر این علایم یعنی ذاتت درسته ویجوری می شه گفت عذاب وجدان ...خدا داره صدات می زنه شروع کن به نماز خوندن با تمام قدرتت...شنیدن موسیقی رو کم کن وفیلم های صحنه دار اصلا نبین اون حس بده از وجودت می ره ابتدای روز تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها رو بگو روزتو می سازه 

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚