2777
2789
عنوان

کسی هست حس کنه فیلم دیدن و اهنگ گوش دادن تاثیر منفی روش میزاره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 65 پست
مثلاً چه موسیقی منظورشون بود؟

من خودم زیاد موزیک گوش میدم

ولی مثلا چتد وقت پیش یکی یه موزیک خارجی بهم معرفی کرد،به حدی صدا و ریتم و اصوات بدی داشت و حس بد بهم منتقل کرد که خودم فهمیدم از بن گوش دادنش اشتباهه...

موسیقی بد موسیقی هست که ادم رو از خود بی خود کنه،به فاز افسردگی یا هیجان و شادی غیر طبیعی در بیاره،ادم رو از یاد خدا و راه خدا دور کنه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده  تا مدت ها تمرکزمو از دست میدم حتی حس میکنم حافظه ام ضعیف میشه و مثل قبل اطلاعات تو ذه ...

منم همینطچرم و نمی‌بینم

بسسسسیار کثیف میشم روحم انگار با کلیه کارهای کثیف اون آدما ارتباط میگیره و. کثیف میشه

بستگی به فیلم و آهنگ داره ، فیلمای ترسناک و صحنه دار و آهنگای غمگین واقعا تاثیر بدی دارن ولی فیلمای طنز و آهنگ های شاد به آدم انرژی و شادابی میدن

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
حالا تو بیا دست و صورتتو بشور بیا منو بخورر تو اصلا آگاه و عقل کل:)

شما اول بحث رو شروع کردی رهاجان 

اون کاربر چیز خاصی نگف فقط یسوال پرسید ولی لحن شما انگار منتطر بحث و دعوا بوده 

دلیل نمیشه یچیزی برخلاف عقاید شماباشه انقدر منتطر دعوا و کلنجار باشیم

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
شما اول بحث رو شروع کردی رهاجان  اون کاربر چیز خاصی نگف فقط یسوال پرسید ولی لحن شما انگار منتط ...

عزیز جان برو ببین قبل اینکه من این حرفو بزنم چی گفتن

بعدش من اونو به طنز گفتم ولی ایشون یجور دیگه شروع کردن بحث کردن

حرف های شما تماما حرف های رائفی پور..این یعنی  رو شما تاثیر میذاره👌

الان متوجه شدم 

عزیزم من این استاد رو فقط اسمشون رو شندیم ویدیو هاشون یا فایلا صوتی رو اصلا گوش نکردم

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان