2777
2789
عنوان

کسی هست حس کنه فیلم دیدن و اهنگ گوش دادن تاثیر منفی روش میزاره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 65 پست
من قویت اینجوری میشم تا مدت ها طول میکشه خوب شم حتی قران گوش دادنم برام عذاب اور میشه انگار روحم شیط ...

صلوات زیاد بفرست گلم 

بذارروحت آروم بشه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موسیقی به دست شیطان؟؟؟😂

منظور این خانم اونی نیست که شما برداشت کردی 

متن خیلی موسیقیا ریتم بیس موسیقی حتی  گاهی وقتا اون معنا پنهان موسیقی همه ی اینا تاثیر مستقیم داره 

و اکثر موسیقیا شیطانین 

من خودم موسیقی گوش میدم ولی قشنگ متوجه میشم اون حس رو 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
سابقه ساخت موسیقی رو میدونی شما؟  که کلا اولین بار چطور و به چه دلیل و توسط چه کسی ساخته شد؟&n ...

فلسفه و مصداق موسیقی رو میدونین شما؟

تلاوت قرآن خودش یه نوع موسیقیه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

استارتر من خیلی وقته اینجوری شدم . از وقتی زیاد رفتم تو اینستا و دیدن هر چیزی برام عادی شد.  (فیلمهای سک۳۰ منظورم نیستا)  

قبلا اگر عکس یا فیلم یه مردی که بلوز تنش نیست میومد رو صفحه سریع یا رد میکردم. یا چشمم رو میبستم ولی الان نه  ،  دیگه برام مهم نیست. 

قبلا خیلی ذکر میگفتم قرآن میخوندم ولی الان انگار دهنم مهر خورده. از نماز غافلم و آخر وقت میخونم.  برام مهم نیست قضا بشه.  قبلا نماز صبحم غذا میشد گریه میکردم.   

فلسفه و مصداق موسیقی رو میدونین شما؟ تلاوت قرآن خودش یه نوع موسیقیه

موسیقی خوب با موسیقی بد فرق میکنه منظور اون خانم موسیقی بد هست 

مثلا بعضی موسیقی ها شاید وقتی معناشو میبین بد بنطر نیان ولی وقتی برعکس خونده میشن معنا خوبی ندارن و توهین به مقدساته 

دلیلشم اینه موسیقی خیلی ارحت تاثیر میزاره تو ذهن ما 

گاهی ریتم بعضی موسیقیا طوری که شما کاملا حس میکنید رفتی فضا  

ولی خب موسیقی ملایم بدون متن یا قران اینا موسیقیای خوبن

نه اتفاقا هروقت حالم بد باشه یا ناراحت باشم یه موزیک میذارم باهاش میخونم حالم خوب میشه ،هروقتم حوصله نداشته باشم کاری رو انجام بدم موزیک میذارم انرژیم میره بالاا میرم کارمو انجام میدم ،نه والا برا فیلمم اینطوری نیستم فقط وقتی زیاد گدشی دست بگیرم خیلی بی حوصله و خسته میشم 

استارتر من خیلی وقته اینجوری شدم . از وقتی زیاد رفتم تو اینستا و دیدن هر چیزی برام عادی شد.  (ف ...

میفهمم منم خیلی وقته نماز  نمیخونم