2777
2789
عنوان

داداش بیشعورم😐😐😐😐

906 بازدید | 47 پست

امروز گوشیشو شکست گوشیش سامسونگ A32بود بعد دعوا راه انداخته میگه گوشی نو میخوام بابام بازنشسته ماهی ۹ میلیون میگیریم اونوقت با فیش حقوقی چطوری گوشی بیاریم قسطی دیگه نون شب نمیمونه برامون اونوقت بابامو تهدید کرده حالا میترسم دعوا نشه؟؟اینم نگفتم داداشم مشکل روانی داره وسواس فکری داره بی‌خوابی داره تا ساعت ۵ صبح بیداره سیگار میکشه قرص دیازپام میخوره نمیدونیم از دستش چیکار کنیم😥😥😥😭😭😭

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیره پیش روانشناس همین وسواس فکری کلی فشارعصبی به ادم وارددمیکنه

نمیره اصلا نمیره کاش بمیره دیگه یا خوب بشه رزق و روزی نداریم هیچی توی یخچالمون نیست🥲

1399/12/12 بهترین سال و روز و تا 1400/9/16 از آن روز دیگر هیچ چیز مثل قبل نشد...