2777
2789

عزیزم من دوتا دختر دارم کوچولو که بودن همش لباسای ست تنشون میکردم موهای دوتاشون بلنده یعنی صب که بیدار میشن بدو بدو میان که اول موهای کدومو زودتر شونه کنم واقعا عشق میکنم دوتا دختر داشتن خیلی خوبه دخترا که بزرک شدن خدا یه داداشم بهشون داد

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همه نظر پشتت گرمه هم حامی دخترمه هم برا دهن مردم 

لزوما حامی دخترت نمیشه. ممکنه بهش آسیب بزنه. من کامنت بالایی هم گفتم به دوستمون من بابت همین مساله آسیب خوردم. تراپیستم می گفت اگه بجای برادر بزرگتر خواهر بزرگتر داشتی کمتر آسیب می خوردی. در کل اگه بزرگتر یه خونه دختر باشه جو اون خونه سالم تر و بهتره.

من مطمئنم زابل و کابل یه داداش دیگه هم داشتن به اسم حبه بابل   

هستن، دوتا دختر

حس خاصی نداشتم، جنسیتشون برام مهم نبود

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

اره الان ما همینجوریم ی غمی تودلمه ولی خوب خیلی دوسش دارم و ناشکری نمیکنم

نگو دختر دستگیر پدر و مادره والله خوشبحالت،من پسر م و با دنیا عوض نمیکنم الان ولی اگه از اول جنسیت دستمون بود حتما دختر و انتخاب میکردم.

لزوما حامی دخترت نمیشه. ممکنه بهش آسیب بزنه. من کامنت بالایی هم گفتم به دوستمون من بابت همین مساله آ ...

من خودم سه تا داداش بزرگتر دارم خیلی هوامو داشتن خواهر هم دارم ولی خواهرم نمیتونه مث داداشام کمکم باشه