2777
2789
عنوان

تنها دلخوشیم گربم بود😭😭

330 بازدید | 18 پست

همیشه وقتی ناراحت و عصبی تنها دلیلی باعث میشد حالم خوب بشه گربم بود😭

امشب خیلی دلم براش تنگ شده😭

فقط کسایی که حیوون خونگی دارن و داشتن درک می کنن پس اگه می خوای چرت و پرت بگی برو بیرون

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکارش کردی

مرد

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

چی شدگربه ت؟؟

مرد

به خدا برین روانشناس خودتون ودرگیر حیوون نکنین از وقتی اینستا اومده مردم شدن سگ باز وگربه باز....

محض اطلاعت پیش روانپزشک هم میرم ولی اگه خط اخر رو هم خونده بودی کلا کامنت نمیذاشتی😒😒

مرد

عه منم داشتم ی هفته بعد اینکه بدینا اومده بود مامانش مرد من بزرگش کردم با سرنگ بهش شیر میدادم ۳ سالش شده بود که ی روز تو استخر حیاطمون پیداش کردم هنوزم ک هنوزه فراموشش نکردم و نمیکنم خیلی بهم وابسته بودیم درکت میکنم

عه منم داشتم ی هفته بعد اینکه بدینا اومده بود مامانش مرد من بزرگش کردم با سرنگ بهش شیر میدادم ۳ سالش ...

گربه داشتی؟

از من یک سالش بود 

خیلی بهش وابسته بودم