2777
2789
عنوان

بارداری، تنهایی، کودک پیش دبستانی و خونه ویلایی

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 57 پست

وقتي يك زن بخواد تو خونه شوهر ادامه تحصيل بده در صورتيكه به زندگيش لطمه وارد بشه همه مخالفت ميكنن ميكن ازدواج نميكردي درستو ميخوندي در حاليكه ممكنه اون مرد تعهد داده باشه كه مانع تحصيلش نميشه ولي الان يك مرد چطور ميتونه اين قدر نسبت به زندگيش بي تفاوت باشه انگار شما مادر يا پدرشي و اون فقط ازت پول ميخواد بره به ارزوهاش برسه و كاري كه دوست داره انجام بده مسئوليت و زندگي هيچييييي

معلومه اصلاااا ازت ممنون نيست كه هيج طلبكارم هست

مكرنه الان بهترين زمان جبران زحماتت بود بايد ميكفت اين چند ماهو تو استراحت كن و با كم و كسر من بساز خرج زندگي مو ميدم نكه بره دنبال ادامه تحصييييل 

💜❤️

عزیزم مطمئن باش شوهرت واسه سواستفاده ی کاملی که داره ازت میکنه عمرا راضی به جدایی نشه که نکنه یوقت یکی دیگه حال پولای تورو ببره.ببخشید انقدر رک گفتم.بنظر من محکم وایسا و نزار بره شهر دیگه.بگو همینجا دانشگاه قبول شو برو حق نداری شهر دیگه ای بری.خرج تحصیلت هم‌پای خودته رو من حسابی باز نکن.فقط الان بهم‌نگو که خرج زایمان و سیسمونی بچتم خودت دادی😞

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتي يك زن بخواد تو خونه شوهر ادامه تحصيل بده در صورتيكه به زندگيش لطمه وارد بشه همه مخالفت ميكنن مي ...

ازم تشکر میکنه. اما من قصد داشتم تو این بارداری کمی بیشتر استراحت کنم که با شرایط پیش آمده انگار قسمت نیست 

ولی اینجاست که میگن آواز دهل شنیدن از دور خوش است.الان هرکی زندگی شمارو از دور ببینه همه میگن خوشبحالشون چه رفاهی دارن ولی هیچکس از دلت و خواسته های خیلی طبیعیت که براورده نمیشه خبر نداره.خواهرشوهره منم همسرش بخاطر شرایط کاریش مدام سفر خارج بود طفلی افسردگی گرفته بود.بعد من خودم حتی یبار هم دکتر تنها نرفتم و همه سیسمونی رو دوتایی با شوهرم خریدم.اونموقع میگفتم خدایا راست میگن پول خوشبختی نمیاره الان من خیلی ازون خوشبخترم که شوهرم از نصف نصف حقوق اونا کمتر داره اما همیشه همراهمه.همون یبار این شوهرم سربلند شد 😂. دیکه به این موفقیت دست نیافت😂

وای استارتر دلم گرفت. چرا فک میکنی داره ازت سواستفاده میکنی ،غرییه که نیست ،همسرته ،شریک زندگیته ،

پس این همه خانم که با درامد شوهراشون میرن درس میخونن باید مرداشون فک کنن داره ازشون سواستفاده میشه

اینکه بارداری و داری تنها میشی رو درک میکنم ولی درباره مساله مالی اصلا نمیتونم درکت کنم 

رویا هستم ولی نمیشه اسم کاربریمو تغییر بدم

وای خدای من کامنتای بقیه رو الان خوندم حالم بدترشد

خانوما این مرد شوهرشه ،برادر یا کس دیگه ای نیست که اینجوری دارید نظر میدید ،سواستفاده چیه 

عجبا 

شما به چی میگین زندگی مشترک 

الان اکه شرایط برعکس بود چی میگفتین ،حتما میگفتین اره استارتر تو حق داری. درس بخونی و پیشرفت کنی و باز شوهرشو محکوم میکردین

والا من که تا جایی که بتونم حاضرم برای پیشرفت همسرم هرررررکاری بکنم فقط تحمل تنهایی یکم سختم میشد

ودر اطرافیان منم همه خانوما همینجورین واقعا

یعنی چی؟آدم باید خیلی خودخواه باشه که یه زن باردارو با دوتا بچه و کلی مسئولیت تنها بزاره بعد تازه زن ...

عزیزم آرومتر یکم شوهرشه ها

شرایط درس خوندش شاید مجدد فراهم نشه ،بعدشم تا ابد که این شرایط نمیمونه اخه

عزیزم آرومتر یکم شوهرشه ها شرایط درس خوندش شاید مجدد فراهم نشه ،بعدشم تا ابد که این شرایط نمیمونه ا ...

عزیزم ده ساله که شرایطش اینجوریه برای همین این حس رو داره.