2777
2789
عنوان

بارداری، تنهایی، کودک پیش دبستانی و خونه ویلایی

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 57 پست

یعنی چی؟آدم باید خیلی خودخواه باشه که یه زن باردارو با دوتا بچه و کلی مسئولیت تنها بزاره بعد تازه زنش با اون وضعش کار کنه خرج اونم بده.خدایی ته بیغیرتیه😐

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

یعنی چی؟آدم باید خیلی خودخواه باشه که یه زن باردارو با دوتا بچه و کلی مسئولیت تنها بزاره بعد تازه زن ...

میگه به مادرم میگم شبها بیاد پیشتون بخوابه. گفتم محاله قبول کنم. فقط شبها وقت استراحتمه که اونم باید معذب باشم و از خانم پذیرایی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون قیافه گرفت تو صدبرابر قیافه بگیر.نه خیلی بهت حال میده که حالا طلبکارم میشه؟حقوق بیشتر که مال توئه زندگی رو هم که تو داری میچرخونی دیگه نازش واسه چیشه؟پررکش کردی خواهرم پررو.بهش توهم دادی که خیلی ادم مهمیه باید همه براش جانفشانی کنن😡

یعنی من جات بودم آتیش میزدمش منو تنها بزاره بره دنبال ادامه تحصیل.بگو عرضه شو داشتی خونه بابات درستو میخوندی بعد زن میگرفتی.الان یادت افتاده که تحصیلات مهمه؟من نمیدونم چه دردیه مردا بعد زن و بچه یاد تحصیلاتشون میوفتن😐.

ادم با تصور كردن اين شرايط فقط يك چيز به ذهنش خطور ميكنه

اينكه از شما داره سو استفاده ميكنه

بنظر من نبايد چشم مرد به جيب همسرش باشه حالا  نهايتا احتياجات اوليه زندكي رو مرفوع كنه اگر زن پول زيادي داره و ميخواد بيشتر از يك زندگي معمولي داشته باشه واسه خودشو زندگيش خرج كنه

نه اينكه زن باردار و با يك بچه با كلي قسط و خرج زندكي بذاري بري پول تو جيبي هم بخواي حالا كاش كار مهمي باشه خوب چندسال ديگم ميشه انجامش داد

💜❤️
اون قیافه گرفت تو صدبرابر قیافه بگیر.نه خیلی بهت حال میده که حالا طلبکارم میشه؟حقوق بیشتر که مال توئ ...

چکار کنم زندگیمه. هر چی دراورده دادخ به من اما درامدش تو زندگی ما نمود چندانی نداشته. البته اینم بگم که از بعد ازدواج یک سال داشت درس میخوند تا قبول بشه. چهارسال هم درسش طول کشید. که تو این مدت هیچ درامدی نداشت

هر چي در مياري نذار وسط واسه خودت و بچه هات خرج كن وقتي گف پول بگو ندارم اين رو شما حساب باز كرده مي ...

خودم هم بهش گفتم تو پشتت از من گرمه که باخیال راحت میری درس میخونی چرا بقیه همکارات این کارو نمیکنن. میگه با این حرفت غرورمو جریحه دار کردی. مگه من دارم پولتو بالا میکشم یا دنبال الواطیم

تازه فقط داری احساس میکنی؟🤐.دیگه سو استفاده به چی میگن؟؟؟واسه چی انقدر بهش حال دادی که حالا خیالش راحت باشه تو سرکار میری حقوق خوب میگیری خرج تحصیل اونم میدی.اخه اینو کجای دلم بزارم که زن خرج تحصیل شوهر بده😣.ببین بگو باشه میخوای ادامه تحصیل بدی برو بابات خدجشو بده.کاری که من کردم.من شوهرم بخاطر تعهد کاری نمیتونست ادامه تحصیل بده.تعهدش که تموم شد کنکور داد ارشد قبول شد همین تهران علوم تحقیقات نزدیک خونمون.منم خیلی شیک به مادرش گفتم بخاطر کار تو مجردی نتونسته ادامه تحصیل بده الان خرجش گرون شماست من نمیتونم از خودم بزنم که این درس بخونه.خیلی شیک و مجلسی تموم خرج تحصیلش رو گرفتم هر ترم😎

ادم با تصور كردن اين شرايط فقط يك چيز به ذهنش خطور ميكنه اينكه از شما داره سو استفاده ميكنه بنظر م ...

الان که خونه تقریبا کامل شده میگه یه وقت نری مبل و اینا بخری. کاغذ دیوار و پارکتو ولش کن. بزار پول تو حسابت باشه شاید استراحت مطلق شدی برای قسطها نمونی

یعنی حتی زحمت به خودش نمیده بگه قسطارو خودم پرداخت کنم😑.بهت توصیه هم میکنه این کارارو نکنی یوقت قسطا عقب نیفته😐.بعد دقیقا غرورش از کجا نشات گرفته که جریحه دارم میشه؟خرج زندگیشو که زنش داره میده خرج تحصیلشم که از تو میخواد بگیره.غرورش از کجاش سبز شده؟😐.من الان سرمو میکوبم به دیوار بس حرص خوردم واسه تو😣

تازه فقط داری احساس میکنی؟🤐.دیگه سو استفاده به چی میگن؟؟؟واسه چی انقدر بهش حال دادی که حالا خیالش ر ...

اونا ازمون پول نگیرن امیدی بهشون نیست. سر بارداری اولم تا شب قبل زایمانم سرکار بودم از ۵ روز بعدشم رفتم سرکار. مادرشوهر و پدرشوهر و خواهرشوهرم هم ناهار و شام تا دو هفته خونم بودن. دربغ از یه هزار تومنی که خرج کنند. هنوز داغ دلم تازست. روز سوم پسرخالش زنگ زد و بعد تبریک ازدواج یک ملیون تومن پول خواست که شوهرم با کارت من براش فرستاد و هنوز بعد ۵ سال پسنداده