2777
2789

تولد دوستم بوده....

اصلا نفس دعوت نکردنش مهم‌نیست دروغ چرا؟؟؟

دختر فامیل کلا با دختر من اصلا خوب نیست هیچ اهمیت خاصیم نداره

اما تولد گرفته بود مشخص بود از بادکنک ایناش تو خونه شون مشخص بود ما چند روز بعدش با همسرم رفتیم و دخترم کلا از رفتاراش ناراحته و نمیاد اونجا

مام فقط در حد سر زدن رفتیم دیدم بقایای تولده

گفتن عهه تولد دوستش بوده اینجا گرفته

مثل ..درروغ گفتن و منم به روشون نیاوردم

به نظرم کار بدی نکرده 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چی هم دخترمو میبینه مادره هی میگه چقدر درس میهونی دانشمند نشدی چرا...نزدیک کنکوره دعوت کردن گفتم بچه کار داره نمیاییم که تیکه انداخت اوهههه باید پزشکی میاورد اینهمه درس میخونه

قطعا مهم نیست دروغ چرا

چون نمیتونه رک و راست تو روت بگه ازت خوشم نمیاد نیا خونم اینجوری خب زشته ولی باید خودت متوجه بشی دیگه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
هر چی هم دخترمو میبینه مادره هی میگه چقدر درس میهونی دانشمند نشدی چرا...نزدیک کنکوره دعوت کردن گفتم ...

دخترشون تاوحدود زیادی ادم بیخود ک جلفیه و درس نخون

منم گقتم خب دختر من خنگه عزیزم مثل بچه شما که باهوش نیست....دقیقا عکس گفتم

چون نمیتونه رک و راست تو روت بگه ازت خوشم نمیاد نیا خونم اینجوری خب زشته ولی باید خودت متوجه بشی دیگ ...

دعوت میکنه یگم نمیاییم تیکه چرت میندازه

بری بی احترامی دختر نکبتش و یه سری رفتارای خودش که توهین امیزه

نه نمیرم قطعا

خب میخواستی بگه تولد خودمون بوده؟! اون‌میدونه تو میدونی ولی درست نبود هم‌نبود راستش رو بگه. خو دوست نداشته دعوت کنه شما هم دعوتش نکن

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
هر چی هم دخترمو میبینه مادره هی میگه چقدر درس میهونی دانشمند نشدی چرا...نزدیک کنکوره دعوت کردن گفتم ...

حسودیشو میکنن نگو درس میخونه هیچ‌چی بچه اتو نگو

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
حسودیشو میکنن نگو درس میخونه هیچ‌چی بچه اتو نگو

معمولا نمیگم اصلا

تصادفا هب طبیعیه نزدیک کنکوره گفتم درستم گفتم

ولی خب جواب دندان شکن دادم بهش بعد چندین بار توهینناش

من معمولا ضعف کسی رو به روش نمیارم

خب میخواستی بگه تولد خودمون بوده؟! اون‌میدونه تو میدونی ولی درست نبود هم‌نبود راستش رو بگه. خو دوست ...

باشه میدونم

چرا دست بر نمیداره دعوت میکنه باز

اقا ما رو ول کنه

نمیری تیکه میندازه میری رفتارش زشته