2777
2789
عنوان

گوشت گوساله شهر شما کیلویی چنده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟

ببخشید زیر این تاپیک میپرسم، من تو سرچ گوگل درباره نودول پست شمارو دیدم، دیدم فعالیت هنوز گفتم بپرسم ازتون، آیا نودول خطرناکه، یکی از عزیزانم که قبلا کم کاری تیروئید داشت الان پرکاری شده و نودول زده ۳ تا، خطرناکه؟

سرخود قرص هاشو بیشتر کرده بود که تیروئیدش بهتر بشه، الان خیلی نگرانه گفتم شما اطلاعی دارید؟ مرداد نوبت دکترشه 

دوکیلو ۵۷۰ تومن ،افق کوروش گوشت گرم

قابل اعتماد هست ؟!

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

عزیزم اردبیل ۶۰۰ تومنه کیلویی اما تهران ما می‌خریم ۷۰۰ تومان

خالم اینا تو روستا گوسفند دارند دیروز می‌گفت گوسفند خریدیم ۲۵ میلیون دیگه چه انتظاری داری عزیزم

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

تازه شقه گوسفند خریدیم کیلویی ۷۵۰ 

ولی ران رو میدادن۸۵۰ 

گوساله هم ۶۰۰ خریدم 

همه رو چرخ کردم نزدیک ۷ میلیون گوشت آخرش شد ۲۵ بسته 😑😑😑

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂