لطیف ترین حلوای زعفرانی
۱ پیمانه شکر
۲ پیمانه آب
۱ پیمانه آرد قنادی یا آرد گندم
یک سوم پیمانه گلاب
نصف پیمانه روغن ، جامد یا مایع
زعفرون (اندازش دست خودتونه🤪)
پیمانه رو میشه هر چیزی در نظر بگیرید ، کاسه کوچیک یا لیوان
لیوان دسته دار فرانسوی بهترین گزینس براتون
یه لیوان بردارید به عنوان پیمانه و طبق دستور اندازه هارو اماده کنید
شکر و آب رو باهم حل میکنیم و میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه
فقط حل بشه کافیه نمیخواد قوام بیاد ، زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم و یه جوش زد خاموش میکنیم
آرد رو تو یه تابه تفت میدیم، در حدی بوی خامی آرد گرفته بشه اماااا تغییر رنگ نده
تغییر رنگ بده و قهوه ای بشه، حلوامون خوش رنگ نمیشه
آرد رو تو یه ظرف دیگه الک میکنیم و مجدد توی تابه میریزیم و روی شعله میزاریم تا حلوامون گلوله گلوله نشه
روغن رو بهش اضافه میکنیم و یه کوچولو تفت میدیم
بعد شربتی رو که آماده کردیم و تو دو مرحله اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا جمع بشه
❌️ نکته ❌️
اگه میخواید ماسوره کاری کنید ، حلوا نبااااید به حالت گهواره برسه، سفت میشه و کارتون سخت میشه
حلوا رو هم بزنید ، ردِ قاشق روش موند بسه دیگه آمادست
اگرم ماسوره ای نمیخواید ، پس گهواره کنید و داخل دیس با قاشق یا چنگال هر طرحی دوس دارید بهش بدید
واسه کاکائویی کردنش، تا داغه یکمی بردارید و تو یه کاسه بریزیر
یک یا دو قاشق پودر کاکائو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا قهوه ای بشه
این خوشمزه ترین و آسون ترین و لطیف ترین حلواست 🌻
نوش جونتون ❤️