2777
2789
عنوان

مامان هایی که دو تا یا بیشتر بچه دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست
من دخترم دو سال و سه ماهش بود که باردار شدم ، الان فاصلشون سه ساله . از فاصله سنیشون راضیم ولی یه جن ...

خدا حفظشون کنه، ۳ سال فاصله میگن اوج حسادت اولی میشه درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظشون کنه، ۳ سال فاصله میگن اوج حسادت اولی میشه درسته؟

سلامت باشی عزیزم 🌹🌹🌹

نه ، دختر من زیاد اذیت نکرد . البته من از دوران حاملگی خیلی سعی میکردم از طرف نی نی محبت کنم بهش ، یا هدیه بدم بهش . خودش هم خیلی نی نی دوست داشت . بعد هم که به دنیا اومد عروسکش بود انگار ، حس میکرد مامانشه . البته پسرم هم خیلی واکنش داشت به خواهرش . تنها کسی که میخندید با دیدنش ، همین خواهرش بود 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
سلامت باشی عزیزم 🌹🌹🌹 نه ، دختر من زیاد اذیت نکرد . البته من از دوران حاملگی خیلی سعی میکردم از ط ...

ای جانم ان شاءالله همیشه سلامت باشن زیر سایه پدر و مادرشون ، بچه اول دختر باشه این یکی از خوبی هاشه که دختر خیلی با خواهر یا برادر بعد خودش بهتر کنار می یاد 

ای جانم ان شاءالله همیشه سلامت باشن زیر سایه پدر و مادرشون ، بچه اول دختر باشه این یکی از خوبی هاشه ...

ممنون عزیزم 

بیشتر به اخلاق بچه بستگی داره ، ما پسر هم داریم تو فامیل که همین قدر خوب با خواهر و برادر بعدیش کنار اومده ، دختر هم داریم که انگار بچه بعدی دشمن خونیش بوده 

یکی از فامیلا دو تا دختر پشت هم داشت ، میگفت یه لحظه نمی تونستم از بچه دوم چشم بردارم وگرنه اولی یه بلایی سرش میاورد ، البته الان که بزرگتر شدن دیگه با هم کنار اومدن  

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم