2777
2789
عنوان

مامان هایی که دو تا یا بیشتر بچه دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست

من دوتا دارم هفت ساله دختر و دوساله پسر! دوست داشتم فاصله سنیشون کمتر بود ولی خب همسرم راصی نمیشد بچه بیاریم الانم دوست دارم یکی دیگه بیارم ولی نمیشه  

خداروشکر بچه هام بچه های خوبی ان دعواشون نیشه ولی خب طبیعیه. 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر کن عزیزم به سلامتی و مبارکی  خوش به حالت که خدا بهت این نعمت رو داده شاکر باش

فدات گلم،

دیشب تا صبح نخوابیدم هنوز تو شوکم،

دخترم ازبس شبا قبل خواب دستاشو بالا میگرفت و میگف خدایا بهمون نی نی بده، خیلی ناباورانه باردار شدم

چقدر خوب ، اتفاقا اکثرا همین رو میگن ، منم اولی خیلییییی اذیت شدم یعنی میشه دومی جبران بشه مخصوصا تو ...

من بارداری اولم سراسر استرس بود و درد 

بارداری دومم سراسر آرامش و لذت 

نمی‌دونم اینهمه تفاوت دلیلش چی بود ،،😀

براتون دعا میکنم که ان شاءالله برای شما هم خوب باشه 

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
ممنون عزیزم، فعلا تو شوکم اصلا نمیدونم چیکارکنم، دخترم خیلی بچه خوبیه اصلا اذیت نمیکنه خیلی راضی ب ...

بچه های ناخواسته پشت شون حکمت خداست و بعد ها می فهمه آدم ، حتما اسید فولیک ات رو شروع کن و برو دکتر زنان تا ازش مراقبت کنی

هنوز زوده بذار سال آینده آن شاالله برو تو اقدام چون ممکنه چند ماه هم طول بکشه

والا چون اولی یک سال اقدام بودم می گم شاید اینم طول بکشه بخاطر این از الان دارم فک می کنم روش 

من دخترم دو سال و سه ماهش بود که باردار شدم ، الان فاصلشون سه ساله . از فاصله سنیشون راضیم ولی یه جنس نیستن که اگه بودن بهتر بود 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
فدات گلم، دیشب تا صبح نخوابیدم هنوز تو شوکم، دخترم ازبس شبا قبل خواب دستاشو بالا میگرفت و میگف خدا ...

منم با اصرار پسر اولی دومی رو آوردم الانم هر دو تا بچه هام اصرار که ما آبجی میخواااام😀😀😶

خیلی دوست دارم یه بچه ی دیگه داشته باشم  آمادگی روحی ندارم ولی اگه ناخواسته باشه راحتتر قبول میکنم 😂😂با آغوش باااز😂

منم بیام  7تابچه دارم

دخترتون چی شد با شوهرش به توافق رسید یا نه چکار کردین ؟

من دوتا دارم اسی هر دو کوچیکن فعلا فقط سختی میفهمم از وقتی دومی اومده ۶ ماهشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
من بارداری اولم سراسر استرس بود و درد  بارداری دومم سراسر آرامش و لذت  نمی‌دونم ای ...

خدا رو شکر،بچه هاتون دخترن یا پسر؟ آخه میگن گاهی یه جنسیت حال مادر رو بد میکنه اون یکی خوبه .... نمی دونم هر کی یه چیز میگه  ، من ویار هم داشتم شدید 

خدا رو شکر،بچه هاتون دخترن یا پسر؟ آخه میگن گاهی یه جنسیت حال مادر رو بد میکنه اون یکی خوبه .... نمی ...

هر دو پسر  

اینکه دو تا بچه همجنس باشن خیلی خیلی برا مادر راحتتره 

برا بچه ها هم همینطور چون همبازی هم میشن و بازم مادر در آرامش بیشتریه

منم با اصرار پسر اولی دومی رو آوردم الانم هر دو تا بچه هام اصرار که ما آبجی میخواااام😀😀😶 خیلی دو ...

ان شاءالله خدا سومی رو هم ناخواسته بده بهتون و همون جنسی که بچه هاتون می خوان، من نمی دونم از خدا دختر بخوام یا پسر دومی رو ؟؟؟؟ دیگه گفتم هر چی خدا بده و خیر باشه ، پسرم که می پرسیم نی نی بخریم میگه نه 😊