2777
2789
عنوان

خاطرات خرابکاریای یواشکی + جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 30937 بازدید | 413 پست

خرابکاریای من که تمومی ندره ولی یه با تومحل کارم لیوان چاییمو ریختم رو سیستم همکارم بعد هیچکی نفهمیده بود سریع خشکش کردم و آثار جرمو پاک کردم اومد سیستم پوکیده بودااااا   هیچی دیگه یه ضرر چند میلیونی به شرکت زدم صدامم در نیومد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره لکه آب روی لباسشویی رو خواستم پاک کنم شوینده زدم کلا رنگ لباسشویی رفت صداشو در نیاوردم 🥲

واااااااااایییییی خیلی بده که   همه چیم گرووون شده نمیشه بخری جاش 

زندگیم بدون عینکم فلجه  
یه کاری من تو زمان بچگیم کردم که تا الان ک خودم یه بچه دارم نگفتم به کسی و مثل یه راز تو دلم نگهش دا ...

ای وای البته که بچه بودید  و عیبی نداره ولی باز با وجود بچگی عملکرد سریع وهوشمندانهای داشتیا 

یه بارم بچه که بودم دختر عمه هام و پسر عمه هام اومده بودن خونه پدر بزرگم،ما تو روستا زندگی میکنیم تا ...

سیف کرمی عالیه همیشه ازش استفاده میکنم

خوشحالیم که راضی هستید   

عزیزم بی زحمت کسایی که تاپیک سیاسی میکنن تعلیق کنید  اگه حرف سیاسی ممنوعه برای همه ممنوعه نه ف ...

لطفا گزارش بزنید 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

کوچیکتر که بودم حدود فکر کنم 14 یا 15 ساله بودم اون زمان اینجوری بود که دوست پسر تک میزد بعد تو میفهمیدی اوضاع که بر قرار بود  زنگ میزدی . اون زمان هم خاله من یه دوست پسر داشت که از این موضوع مستثنا نبودن نقشه همین بود  تک زنگ بزنه بعد زنگبزنه  . یه بار من تک زنگ زدم چند بارکه شوخی کنم و سر کار بزارم نگو خاله من زنگ میزنه به اون بنده خدا که چقدر تک زنگ میزنی بابا نمیتونم صحبت کنم اونم میگفته من نیستم والا و خلاصه سرتونو درد نیارم سر همین موضوعبحثشون شد و کات کردن من تامدتها عذاب وجدان داشتم به خدا  

زندگیم بدون عینکم فلجه  
لطفا گزارش بزنید 

عزیزم کلی گزارش زدیم نمیدونم چرا پیام ها شون پاک می‌شد ولی همچنان میومدن سیاسی حرف میزدن 

یه عده هستن ‌چندتا اکانت فیک هم دارند هر تاپیکی که میبینن سیاسی میکنن مدام بحث میکنن خواهش میکنم تذکر بدید 

همین تاپیک ساده رو هم به جنگ و دعوا میکشن  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
لطفا گزارش بزنید 

چرا پست توهین به کاربرا رو پاک نکردید ؟ نی نی یار ۲ منو لایک کرد و بعد برداشت لایکش رو این به چه معناست؟

چرا رفتارتون جوریه که باعث دوگانه سازی بشه،

چیزی خز نیست اگه تحت تاثیر کسی نباشی. کار خودتو بکن. بیخیالِ بچه‌سالا.  
امیدوارم بتونیماز این به بعد تجربه موفق بیشتری با کاربرامون بسازیم 

در هر صورت دیگه خرید نمیکنم

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤

چرا پست توهین به کاربرا رو پاک نکردید ؟ نی نی یار ۲ منو لایک کرد و بعد برداشت لایکش رو این به چه معن ...

کی توهین کرده بود اگر هنوز هست شماره صفحه رو بدید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت