2777
2789
عنوان

خاطرات خرابکاریای یواشکی + جایزه

| مشاهده متن کامل بحث + 30939 بازدید | 413 پست
اگه بخوام تعریف کنم دوروز تموم نمیشن😅

یکیشو که یه روز زمان میبره بگو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سیم شارژر ضربه زدم صفحه تلوزیون ، یه لک سیاه افتاد مدام بزرگتر میشد به شوهرم گفتم عههههه چرا تلوزیون داره سیاه میشه 🤔🤔🤔

گفت تا زمانت داره میبرم درستش کنن 🤭😂😂😂

حالا یک ماه هم بود عروسی کردیم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من هیچ وقت از برند سیف خرید نمیکنم  چون ب خون انسانهای بی گناه آلوده است

داستان چیه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من هیچ وقت از برند سیف خرید نمیکنم  چون ب خون انسانهای بی گناه آلوده است

اتفاقا برند خوبیه 

مخصوصا سیف با نهایتا سرعت اش عالیه و سیف سفید کننده پیشنهاد میکنم به جای جوش شیرین و جوهر نمک سیف استفاده کنی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

من و دوستم داشتیم با گواش بازی میکردیم ، ازونا که نخو با گواش رنگی میکنی بعد میندازی لای کاغذ میکشی بعد یهو چشمم خورد ب دیوار که کلی رنگ پاشیده شده بود روش ، خواستیم پاک کنیم بدتر شد 😂خیلی ترسیده بودیم ولی کسی نفهمید خداروشکر 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

من نقاشم و یه روز تصمیم گرفتم جا گلدونی قدیمی که داشتیم رو نو نوار کنم و یه رنگی بهش بزنم

روی بالکن داشتم رنگکاری میکردم و حسابی تو نقش باب راس فرو رفته بودم و کلی رنگ قرمز رو زمین ریخته بود و منم پا برهنه تو رنگا هنرنمایی میکردم

وسط کار شدیدا دشوییم گرفتم و بدو رفتم تو خونه که برم دشویی

بیرون که اومدم دیدم رد پاهام مثل پلنگ صورتی رو فرش کرم خونه مونده😐 هر چی تلاش کردم با شامپو فرش تمیزش کنم بدتر گند زدم و رنگا پخش شد

چون رنگ روغنی بود هیچ جوره جمع نشد و هنوز که هنوزه مامانم سر اون فرش کرم صورتی بهم غر میزنه